fbpx

Iščeš popolni par za skok v novo leto?

V Deichmannu najdeš svojega favorita

Foto: Deichmann
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloDeichmann

Pravljični december je mesec obdarovanj, praznovanj in druženj ob tisočerih lučkah, v plesu snežink in z najljubšimi osebami. Je čas, ko se za trenutek ustavimo in zazremo v pretekle izkušnje ter se zahvalimo za vse dobro, kar je leto prineslo. Poslovite se od starega leta v stilu – s šik in trendi obutvijo ter modnimi dodatki iz Deichmanna!

1. Za urbane raziskovalke

Priljubljene gležnjarje s peto in škornje to sezono spremljajo večni črni odtenki, ki jih boste najlažje kombinirale k svetlečim blazerjem, srajcam ali modnim dodatkom. Idealno za k vpadljivim modnim kosom.

Foto: Deichmann

2. Za praznovanje na prostem

Ovijte se v mehkobo toplih pletenin, ki jih lahko kombinirate s trendi krilom v videzu usnja. Za čisto pravi zimski videz dodajte šal ter modne škornje ali gležnjarje s peto, s katerimi boste odločno stopale novemu letu naproti in uživale v praznovanju na prostem!

Visoki škornji Catwalk 54,99 €
Visoki škornji Catwalk 49,99 €
Gležnjarji s peto 5th Avenue 59,99 €
Torbica Graceland 19,99 €

3. Za ljubiteljice klasičnih petk

Foto: Deichmann

Pravi kontrast škornjem in gležnjarjem pa so salonarji s peto, ki večernim stajlingom dodajo čudovito eleganco. Poskrbite za samozavestni videz in s prazničnim videzom pritegnite poglede prav vseh mimoidočih. Izberite obutev, ki bo nepogrešljiv del vaše garderobe, a dovolj šik za najdaljšo noč v letu. Ne pozabite: Naj se blešči!

Salonarji Catwalk 34,99 €
Salonarji Catwalk 29,99 €
Sandale s peto Catwalk 34,99 €
Torbica Catwalk 29,99 €

4. Za drzne osvajalke

Če se rade poigrate z vzorci in teksturami, a vztrajate pri izbiri črne obutve, potem videz zaokrožite z mini modno torbico. Z njo popestrite črnino in tako ostanite opažene v decembrskem vrvežu. Majhne večerne torbice in torbice za čez ramo se skladajo z vsemi modnimi smernicami, ki jih od vas zahteva novoletna zabava. Shranite vanjo vse svoje najlubše dodatke in v Deichmann ritmu stopajte proti novim dogodivščinam, ki jih prinaša letošnji december. Bodite drzne in samozavestne!

Trendi kosi so na voljo v poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji. Več o ponudbi najdete na spletni strani deichmann.com.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.