fbpx

Prostorski HTC 7

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 ...

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 GHz Snapdragon, 578 MB RAM in 8 GB notranje kapacitete pa bo skrbelo za pomnilniške funkcije. Kamera z ločljivostjo petih mega točk bo lahko zajemala HD video do 720p. Na 3,8 palčnem WVGA-zaslonu si bomo lahko tudi (pred)ogledali vse naše umetnine.
Cena: še ni znana, www.htc.com

Con te dal 2004

Dall'anno 2004 ricerchiamo le tendenze urbane e informiamo quotidianamente la nostra comunità di follower sulle ultime novità in fatto di stile di vita, viaggi, stile e prodotti che ispirano con passione. Dal 2023, offriamo contenuti nelle principali lingue globali.