fbpx

Romlig HTC 7

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 ...

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 GHz Snapdragon, 578 MB RAM in 8 GB notranje kapacitete pa bo skrbelo za pomnilniške funkcije. Kamera z ločljivostjo petih mega točk bo lahko zajemala HD video do 720p. Na 3,8 palčnem WVGA-zaslonu si bomo lahko tudi (pred)ogledali vse naše umetnine.
Cena: še ni znana, www.htc.com

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.