fbpx

Prostorski HTC 7

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 ...

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 GHz Snapdragon, 578 MB RAM in 8 GB notranje kapacitete pa bo skrbelo za pomnilniške funkcije. Kamera z ločljivostjo petih mega točk bo lahko zajemala HD video do 720p. Na 3,8 palčnem WVGA-zaslonu si bomo lahko tudi (pred)ogledali vse naše umetnine.
Cena: še ni znana, www.htc.com

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.