PicMonkey Collage
Kulturni izbor · knjige

Verjamemo, da se v vsakem od nas skriva otrok, ne glede na našo starost. In ta notranji otrok nam lahko pomaga skozi težke čase v našem življenju in nam pomaga ob strani pustiti stres. Prva izdaja pobarvanke Creative Therapy: Anti-Stress Coloring Book je dejanska pobarvanka za odrasle, ki vsebuje 124 strani domiselnih ilustracij.

Creative Therapy: An Anti-Stress Coloring Book
10€
Amazon

Umetniki Hannah Davies, Richard Merritt in Jo Taylor, avtorji knjige, so pobarvanki Creative Therapy: Anti-Stress Coloring Book dodali velik plus. Knjiga vsebuje 61 podrobnih črtnih risb, ki so pripravljeni na “prosto po prešernu” barvanje. Nekatere strani vsebuje risbe, ki so že delno izpolnjene in s tem spodbujajo um ter zagotovijo vizualno spodbudo za barvne sheme. A na koncu smo mi tisti, ki se odločimo, kako bomo pobarvali risbo.
Poleg črtnih risb vsebuje knjiga še drugo obliko kreativne terapije – čečkanje. Na voljo je 32 ilustracij, ki imajo preproste oblike in nekaj črt, zaradi česar nas spodbudijo, da risbo dokončamo sami.
Stopimo torej stran od naših računalniških zaslonov in osredotočimo svojo vizijo na barvanje znotraj črt ter s tem vstopimo v meditativno in sproščujočo izkušnjo za pozitivno duševno zdravje.

PREBERITE ŠE: Motion Silhouette – interaktivna slikanica svetlobe in sence

V galeriji si lahko ogledamo, kako izgleda Creative Therapy: Anti-Stress Coloring Book.

Creative Therapy: Anti-Stress Coloring Book - pobarvanka za odrasle, ki deluje protistresnoOdpri galerijo
Wikipedija v tiskani izdaji Izšla bo tiskana izdaja Wikipedije, ki bo obsegala kar 7600 knjig! Pirelliev koledar Založba Taschen slavi 50 let Pirellijevega koledarja PicMonkey Collage J.P. Morgan: 8 knjig, ki jih ta trenutek berejo najbogatejši Beremo lahko kjerkoli in kadarkoli! Knjige kličejo: Instagram profil, ki slavi lepoto branja knjig