PicMonkey Collage1
Utrip mesta · dom

EverBlock ponuja modularni sistem grajenja, ki ga lahko izvajamo s pomočjo velikih plastičnih kock ter tako hitro in enostavno zgradimo vse vrste objektov ali predmetov, različnih barv in velikosti.

EverBlock
6,5€
EverBlock

Sistem kock EverBlock je modularni kar pomeni, da lahko začnemo s sestavljanjem predmeta z določenim številom kock, nato pa jih po potrebi še dodajamo. Kocke in predmete lahko enostavno preoblikujemo, prenašamo in ponovno sestavljamo. Vsaka kocka je votla, nudi pa dobro podporo ter tesno prilagajanje kocke ob kocko. Karkoli že zgradimo s kockami EverBlock lahko potem tudi enostavno razdremo ter ponovno sestavimo, kosi pa se lahko uporabijo tudi za grajenje popolnoma drugih predmetov. Izbiramo lahko med različnimi velikostmi kock ter zaključnih delov ter med dvanajstimi standardnimi barvami (rdeča, zelena,svetlo siva, temno siva, svetlo modra, modra, rumena, rjava, oranžna, črna, bela ter prosojna barva).

PREBERITE ŠE: SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter

V galeriji je nekaj primerov gradnje s kockami EverBlock.

Modularne "lego" kocke EverBlockOdpri galerijo
PicMonkey Collage Kreativne ideje za bolj zabaven in igriv vrt archi_pixelsdeisgnboom01cover Christophe Caranchini – Big Towel – okrogla brisača za plažo #kickstarter Svetilke za dom Bxxlght Bxxlght – Inspiracijske svetilke za dom Stol iz bambusa Bow Tie Chair Bow Tie Chair – stol metuljčkaste oblike iz bambusa · ·