fbpx

EverBlock – modularne “lego” kocke, s katerimi lahko gradimo vse vrste predmetov

EverBlock ponuja modularni sistem grajenja, ki ga lahko izvajamo s pomočjo velikih plastičnih kock ter tako hitro in enostavno zgradimo vse vrste objektov ali predmetov, različnih barv in velikosti.

Osnovne Informacije
Znamka
EverBlock
Model
Cena
6,5€
Trgovina

Sistem kock EverBlock je modularni kar pomeni, da lahko začnemo s sestavljanjem predmeta z določenim številom kock, nato pa jih po potrebi še dodajamo. Kocke in predmete lahko enostavno preoblikujemo, prenašamo in ponovno sestavljamo. Vsaka kocka je votla, nudi pa dobro podporo ter tesno prilagajanje kocke ob kocko. Karkoli že zgradimo s kockami EverBlock lahko potem tudi enostavno razdremo ter ponovno sestavimo, kosi pa se lahko uporabijo tudi za grajenje popolnoma drugih predmetov. Izbiramo lahko med različnimi velikostmi kock ter zaključnih delov ter med dvanajstimi standardnimi barvami (rdeča, zelena,svetlo siva, temno siva, svetlo modra, modra, rumena, rjava, oranžna, črna, bela ter prosojna barva).

PREBERITE ŠE: SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter

V galeriji je nekaj primerov gradnje s kockami EverBlock.

Dodatne Informacije

Več informacij:
everblocksystems.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.