EverBlock – modularne “lego” kocke, s katerimi lahko gradimo vse vrste predmetov

Zadnjič posodobljeno: :

EverBlock ponuja modularni sistem grajenja, ki ga lahko izvajamo s pomočjo velikih plastičnih kock ter tako hitro in enostavno zgradimo vse vrste objektov ali predmetov, različnih barv in velikosti.

Osnovne Informacije
Znamka

EverBlock

Model

Cena

6,5€

Trgovina

EverBlock

Sistem kock EverBlock je modularni kar pomeni, da lahko začnemo s sestavljanjem predmeta z določenim številom kock, nato pa jih po potrebi še dodajamo. Kocke in predmete lahko enostavno preoblikujemo, prenašamo in ponovno sestavljamo. Vsaka kocka je votla, nudi pa dobro podporo ter tesno prilagajanje kocke ob kocko. Karkoli že zgradimo s kockami EverBlock lahko potem tudi enostavno razdremo ter ponovno sestavimo, kosi pa se lahko uporabijo tudi za grajenje popolnoma drugih predmetov. Izbiramo lahko med različnimi velikostmi kock ter zaključnih delov ter med dvanajstimi standardnimi barvami (rdeča, zelena,svetlo siva, temno siva, svetlo modra, modra, rumena, rjava, oranžna, črna, bela ter prosojna barva).

PREBERITE ŠE: SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter

V galeriji je nekaj primerov gradnje s kockami EverBlock.

Dodatne Informacije

Več informacij:
everblocksystems.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako pravilno skrbeti za živo božično drevo v loncu?