PicMonkey Collagei
V zraku · trend

Vsi smo se kdaj prisiljeni preobleči v javnosti in zato ponavadi posežemo po brisačah, javnih toaletah ali zadnjih sedežih avtomobila, seveda pa je lahko še slabše. The Undress je odličen produkt, ki bo ženskam zagotovil, da se bodo preoblekle v javnosti brez problema. In seveda brez nezaželene golote.

The Undress
60€
The Undress

The Undress, obleka, ki je začela svojo pot na Kickstarterju kot del množičnega sofinanciranja in kaj hitro prešla med najboljše ženske produkte na omenjenem portalu, je nekakšna “mobilna slačilnica”, kjer se ženske hitro in lahko preoblečemo. Namenjena je zaposlenim ženskam, tekačicam, atletinjam, surferkam ter za na plažo, za jogo, modelom in igralkam, idealna je za potovanje… pravzaprav je namenjena vsem ženskam, ki potrebujejo funkcionalno in modno rešitev v enem.

PREBERITE ŠE: Beyoncé x Topshop: Oblačila za šport in prosti čas

The Undress ima kar nekaj prednosti: pomaga se vam spraviti iz ene obleke v drugo, brez golote, hitro se zloži sama vase ter je zato še lažje prenosljiva, dolžina se lahko skrajša, uporabi se lahko kot prevleka za avtomobilske sedeže, seveda pa jo lahko nosite kot samostojno obleko, ki je reverzibilna – ena stra izgleda kot enodelna, druga pa kot dvodelna obleka.
Cena obleke je okoli 60 evrov, naroči se lahko preko spletne strani www.theundress.com.

IMAG2316 Trostreščki: Dnevna dostava svežega mleka, jajc in kruha s starodobnim trociklom IMG_0921 Cockta: posadimo idejo, z mislijo na prihodnost cover Trend: kako nositi usnjeno krilo svet_po_mosko_3_gumijaste all starke Converse All Star – Gumijaste allstarke za jesenska pohajkovanja · ·