Koncert: punk rock trio White Stain v Ortu baru

Ljubljanski punk rock trio White Stain bo v soboto, 29. novembra v Ortu baru premierno predstavil rezultat letošnjega studijskega dela - plošček naslovljen Attached.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Orto bar, Ljubljana

Organizator

Orto bar

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5€

White Stain so na albumu Attached intenzivno delali od julija, nosi pa izbor desetih skladb, ki so nastajale v zadnjih štirih letih. Prvi album bo tako nov korak v zgodbi, ki jo je začela izdaja demo CD-ja in v letu 2010 EP-ja z naslovom Evolution. Attached prinaša nov zvok, ki so ga White Stain v zadnjih letih pilili na številnih koncertih doma in po tujini, pri čemer izpostavimo več evropskih turnej – zadnja mad njimi so bo odvila prav v času pred izzidom plošče in bo skupino popeljala v Italijo, Francijo in Belgijo.

PREBERITE ŠE: Merchandise: post-punk zasedba kmalu v Ljubljani

Album Attached punk rock tria White Stain.
Album Attached punk rock tria White Stain.

Na velikem koncertu v malem Orto baru bomo tako lahko slišali vse skladbe iz (pre)dolgo pričakovanega albuma, kot tudi nekaj starejših komadov, ki se sicer le redko znajdejo na repertoarju. Ob tej posebni priložnosti se bo bendu na odru pridružilo nekaj bolj in nekaj manj pričakovanih gostov, pri čemer nostalgije in zabave ne bo manjkalo. Vstopnina z vključenim CD-jem bo znašala simboličnih 5 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/pages/White-Stain

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!