fbpx

The Undress: modni in funkcionalni ženski produkt

Vsi smo se kdaj prisiljeni preobleči v javnosti in zato ponavadi posežemo po brisačah, javnih toaletah ali zadnjih sedežih avtomobila, seveda pa je lahko še slabše. The Undress je odličen produkt, ki bo ženskam zagotovil, da se bodo preoblekle v javnosti brez problema. In seveda brez nezaželene golote.

Osnovne Informacije
Znamka
The Undress
Model
Cena
60€
Trgovina

The Undress, obleka, ki je začela svojo pot na Kickstarterju kot del množičnega sofinanciranja in kaj hitro prešla med najboljše ženske produkte na omenjenem portalu, je nekakšna “mobilna slačilnica”, kjer se ženske hitro in lahko preoblečemo. Namenjena je zaposlenim ženskam, tekačicam, atletinjam, surferkam ter za na plažo, za jogo, modelom in igralkam, idealna je za potovanje… pravzaprav je namenjena vsem ženskam, ki potrebujejo funkcionalno in modno rešitev v enem.

PREBERITE ŠE: Beyoncé x Topshop: Oblačila za šport in prosti čas

The Undress je funkcionalna in modna rešitev za vse aktivne ženske.
The Undress je funkcionalna in modna rešitev za vse aktivne ženske.

The Undress ima kar nekaj prednosti: pomaga se vam spraviti iz ene obleke v drugo, brez golote, hitro se zloži sama vase ter je zato še lažje prenosljiva, dolžina se lahko skrajša, uporabi se lahko kot prevleka za avtomobilske sedeže, seveda pa jo lahko nosite kot samostojno obleko, ki je reverzibilna – ena stra izgleda kot enodelna, druga pa kot dvodelna obleka.
Cena obleke je okoli 60 evrov, naroči se lahko preko spletne strani www.theundress.com.

Dodatne Informacije

Več informacij:
theundress.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!