Paperwolf in njegova papirnata umetnost

Umetnik Paperwolf s pravim imenom Wolfram Kampffmeyer je res pravi ‘’papirnati volk’’. Njegova papirnata umetnost nas spomni na origami živali - toda izpod rok velikega perfekcionista z občutkom za detajle in veliko mero potrpežljivosti.

Wolfram Kampffmeyer je študiral računalniško animacijo, kjer je vsakodnevno izdeloval 3D modele. Celodnevno gledanje v zaslon je zato zamenjal z resničnimi modeli, ki jih na nekoliko bolj ‘’realni’’ ravni lahko drži v rokah: papirnatimi modeli živali, ki nas spomnijo na origami živali, ki smo jih delali kot otroci – le na nekoliko bolj profesionalni ravni.

PREBERITE ŠE: Anne Siems – poetične ilustracije in slike sanjavega razpoloženja

Pod imenom Paperwolf tako izdeluje papirnato umetnost, ki na prvi pogled razkriva delo potrpežljivega perfekcionista z občutkom za detajle in realističnost. Najboljše pri njegovi umetnosti pa je, da se je lahko lotimo tudi mi vsi: po sprejemljivih cenah lahko namreč njegove papirnate živali naročimo v DIY paketu in se njihove izdelave lotimo tudi sami.

Papirnato umetnost Paperwolfa si oglejte v naši galeriji!

Dodatne Informacije

Več informacij:
fr.dawanda.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!