fbpx

Izrazi na obrazu živali pred in po tem, ko so jih lastniki pohvalili

Razlike med psi in mački

Za pse in mačke je značilno, da na človeka delujejo psihoterapevtsko, a način, kako to dosegajo, je povsem drugačen. Medtem ko je lastnik za psa vse, za mačke tega ne bi mogli dejati. Izrazi na obrazu hišnih ljubljenčkov preden in potem, ko so jih lastniki pohvalili, je lep primer, kako različno svoje lastnike smatrajo psi in mački. Je vaš pes/mačka ista, ko izrečete magično besedo?

Tako kot se spremeni izraz na obrazu človeka, ko ga nekdo pohvali ali mu reče kaj lepega,  velja za naše hišne ljubljenčke. Predvsem psi imajo izjemno radi, če jih njihovi lastniki pohvalijo, saj želijo ugajati. Mačke se v nasprotju s psi vedejo precej bolj arogantno do svojih lastnikov, kajti med tem, ko je za psa lastnik bog, so za mačke njihovi lastniki ‘sužnji’ in same igrajo boginje.

PREBERITE ŠE: Fotografije čudovitih lisic, v katere se boste zaljubili!

Mački se lastniku dobrikajo le, ko se želijo crkljati ali so lačni.
Mački se lastniku dobrikajo le, ko se želijo crkljati ali so lačni.

Še bolj kot besede to dokazujejo spodnje fotografije, ki primerjajo izraz na obrazu živali pred in po tem, ko jih lastnik pohvali. Medtem ko psi ob magični besedi ‘priden’ začnejo skoraj skakati od veselje, mačke to kaj dosti ne gane.

Galerija – kaj se zgodi, ko lastnik izreče magične besede?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!