Druga plat baleta – čutni portreti baletk v zasebnosti njihovega doma

Skylar Brandt

Življenje baletov ni lahko. Na prvi pogled lahek in graciozen ples pod baletnimi copati skriva marsikaj. Balet je garaški ''šport'', ki terja strogo disciplino in visok prag bolečine. Na videz krhka dekleta (in fantje), ki s svojimi gibi navdušujejo na odru, so v resnici eni najbolj žilavih ljudi na svetu. Nekatera slavna imena je v intimi njihovega doma posnel fotograf Damon Dahlen.

Telesno izražanje baletnikov je zares edinstveno. Čeprav smo jih vajeni videti le na odru, pa so številne priznane baletke fotografa Damona Dahlena povabile v zasebnost svojega doma. Prek njegov fotografij pokukamo v tisti kotiček življenja balerin, ki sicer ostaja skrit, a je ključ do njihovega uspeha – kakovosten počitek.

PREBERITE ŠE: Omar Rombles: baletniki zavzeli ulice New Yorka

Balerina Elina Miettinen.
Balerina Elina Miettinen

Spoznajte balerine, kot so Cassandra Trenary, Zhongjing Fang in Ebony Williams, v njihovem domačem okolju, točneje v spalnicah.

Galerija – čutni portreti baletk v zasebnosti njihovega doma:

Dodatne Informacije

Več o fotografu:
damondahlen.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!