Sejem Dom 2017

Sejem Dom 2017 bo na Gospodarskem razstavišču od 7. do 13. marca 2017 gostil več sto razstavljavcev s področja notranje opreme, okolice hiše, stavbnega pohištva, gradbeništva ter drugih kategorij. Gre za največji tovrstni dogodek na naših tleh, ki vsakoletno privabi več kot 350.000 strokovnih in laičnih obiskovalcev. Poleg razstavnega programa se obeta pester spremljevalni program z močnim poudarkom na strokovnih predavanjih s področja graditeljstva. Vstopnice so že na voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
9 €

Tudi letos bo na Gospodarskem razstavišču potekal sejem Dom 2017, ki bo široki laični in strokovni javnosti predstavil najnovejše trende in izboljšave na področju graditeljstva. Gre za največji takšen sejem v Sloveniji, ki vsako leto pridobiva na obiskanosti in kakovosti. Od 7. do 13. marca 2017 se bo na sejmu predstavilo več sto podjetji iz najrazličnejših držav, organizatorji pa pričakujejo več kot 350.000 obiskovalcev.

PREBERITE ŠE: Dao Yah: 3. festival celostnega zdravja v Cankarjevem domu

Na voljo bo brezplačno svetovanje arhitektov
Na voljo bo brezplačno svetovanje arhitektov.

Poleg promocijsko-informativnih stojnic bodo lahko obiskovalci brezplačno pridobili tudi nasvete arhitektov in statikov ter se udeležili strokovnih predavanj. Razstavljavci se bodo predstavili na področju izdelkov za notranjo opremo, okolice hiše, stavbnega pohištva, montažnih hiš, gradbeništva, opreme za ogrevanje in hlajenje, fotovoltaike, tehničnega varovanja ter inženiringa. Vstopnice so že v prodaji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sejemdom.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!