Izvedi vse o njem: to lahko ugotoviš na podlagi vajinega prvega poljuba

Izvedi vse o njem: to lahko ugotoviš na podlagi vajinega prvega poljuba

Kako vedeti, ali si z nekom kompatibilen? Sta si namenjena? Se bo zveza dobro izšla? To so vprašanja, na katera je skoraj nemogoče odgovoriti – še posebej v začetnih fazah romantičnega odnosa. Čeprav so tako kot življenje tudi odnosi zaviti v tančico negotovosti in tveganja, pa nekaj dejavnikov vseeno lahko ocenimo – to namreč lahko ugotoviš na podlagi vajinega prvega poljuba

Je med vama kemija? Včasih se zgodi, da nas nekdo privlači, ko pa se poljubimo, ugotovimo, da nam telesno ne ustreza. Iz prvega poljuba zagotovo lahko ugotoviš, ali je med vama kemija ali ne.

Ali se spolno ujemata. O tem lahko iz prvega poljuba sklepaš le do določene mere. Če se med poljubljanjam z osebo počutiš dobro, je velika verjetnost, da vama bo tudi nadaljnji telesni stik dobro tekel. Seveda k temu pravilu pripada dolg seznam izjem. Življenje je pač velikokrat nepredvidljidljivejše, kot si želimo.

Ali je samozavesten. Iz poljuba se da razbrati, ali je tvoj partner samozavesten ali sramežljiv in zadržan. Vendar ne pozabi, da se lahko tudi slednji izkažejo za izjemne ljubimce.

Sta si privlačna?
Sta si privlačna?

Skrb zase. Tesni telesni stiki brezizhodno poročajo tudi o tem, do kolikšne mere oseba skrbi zase.

Ali je pozorna oseba. Je tvoj partner pozoren na to, kaj ti je všeč in kaj ne? Se zna odzivati na subtilne signale in prilagajati tako, da je obema prijetno?

Kako resen je lahko vajin odnos. Iz prvega poljuba je skoraj nemogoče v celoti odgovoriti na to vprašanje, lahko pa sklepate o predanosti partnerja vsaj do neke mere. Če vključuje poljubljanje strast, gledanje v oči, držanje za roke … je možno, da vam je partner precej predan.

Se odziva na to, kaj ti je všeč in kaj ne?
Se odziva na to, kaj ti je všeč in kaj ne?

Ali se mu/ji mudi? Iz prvega poljuba je možno razbrati, kako zelo se tvojemu partnerju mudi na naslednjo stopnjo. Ali zna uživati v trenutku ali te po nekaj minutah poljubljanja že slači?

Kakšen odnos ima. Se po prvem poljubu partner smeji ter ti posveča dovolj pozornosti? To pove veliko o odnosu, ki ga ima do tebe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!