FBピクセル

ボッシュのレシピ - ホットチキンとフライドポテト

家族みんなで美味しいランチを!オーブンでローストしたチキンとフライドポテトはとても美味しく、出来上がった時には誰もが舌なめずりするほどです。

原料

Za piščanca:
• 1 piščanec, 1,3 kg
• 2 desertni žlici rdečega pesta
• ½ čilijeva omaka (harissa)
• 1 žlica začimb za pečenega piščanca
• 1-2 desertni žlici olivnega olja

Za pomfrit:
• 1 kg mokastega krompirja
• rastlinsko olje
• 塩
• paprika v prahu

Autopilot

Programska avtomatika za vedno odlične rezultate kuhanja. S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem jeziku. In seveda pritisniti gumb Start. Ostalo bo
prevzel AutoPilot z 68 načini pečenja, ki pozna za vsako jed najboljši način priprave. Zagotovljeni so 100% odlični rezultati.

S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem jeziku.
S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste
tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar
morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno
izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem
jeziku.

準備

1. Piščanca na hitro izperite pod hladno tekočo vodo in ga popivnajte s papirnato brisačo. Zmešajte rdeči pesto in čilijevo omako. Dobljeno zmes vtrite v notranjost piščanca.
2. Začimbe za pečenega piščanca zmešajte z olivnim oljem in jih enakomerno pomažite po piščancu.
3. Piščanca položite na pladenj za peko, prsa naj bodo obrnjena navzdol. Pokrijte s pokrovom in pecite v predhodno segreti pečici 200°C približno 60 min.
4. Olupljen krompir narezan na rezine za pomfrit zmešajte v skledi s precejšnjo količino olja in jih porazdelite po pladnju za peko. Kromir pecite v predhodno segreti pečici pri 180°C približno 40-50 min in takoj postrezite.

アドバイス

Da bi koža ostala hrustljava, naj bo piščanec z začimbami, kot so čili, česen ali zelišča začinjen le od znotraj.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。