fbpx

Jeans jakne: vsi modeli, ki jih bomo nosile to pomlad (2023)

Foto. Pull & Bear
Zadnjič posodobljeno:

Jeans jakne so pomladni hit in kos, ki ga lahko kombinirate k vsakemu outfitu. Kateri kroji in modeli jeans jaken so v trendu to pomlad pa izveste v spodnjem prispevku.

Jeans jakne so spomladanski hit, brez katerih si ne moremo predstavljati spomladanskih outfitov. S prihodom toplejšega vremena bomo po večplastnih kombinacijah vstopili v preproste in igrive outfite z nekaj ključnimi kosi in mednje zagotovo spada jeans jakna. Se strašujete v kateri model jeans jakne investirati?

Foto: Massimo Dutti

Ultimativni modni kos pomladi

Jeans je novi hit sezone, še posebej kombinacije jeans na jeans. Jeans je imel obdobja večje in manjše popularnosti in velja za material, ki je vnesel dozo revolucije v modni stil. Dolgo časa je bil simbol uporniškega modnega gibanja in pop kulture tistega časa.

Nosili so ga uporniki, ki so tako sporočali svojo družbeno pripadnost glasbenemu gibanju. Ker pa se je moda skozi zgodovino spreminjala, danes jeans nosimo kot modni kos v vseh kombinacijah. Posebej bi izpostavili jeans jakne, ki jih bomo kombinirali k pomladnim outfitom.

Foto: Reserved

Kako nositi jeans jakne?

Jeans jakne so na voljo v oversized krojih in kot take jih lahko nosite tako h kavbojkam kot k oversized srajcam. Izberete lahko jakno v barvi klasičnega jeansa ali v živahni barvi. Modeli imajo detajle v obliki zakovic in okraskov, če ste zvesti minimalizmu, pa lahko izberete preprost model brez posebnih detajlov.

V modi so tako kratki kot dolgi modeli, pa tudi model z napihnjenimi rokavi. Izbire je veliko, različni modeli pa bodo na pravi način povzdignili vaše pomladne outfite. Pomlad je prišla, zato ne čakajte in izberite svoj najljubši model že zdaj.

Dodatne Informacije

https://citymagazine.si/wp-content/uploads/2023/03/chef-holding-pancakes-in-his-hands-2021-08-30-02-58-37-utc.jpg

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.