fbpx

Jeep E-Bike: električno kolo z odličnim terenskim pedigrejem

Jeep E-Bike

Jeep E-Bike je električno kolo znamke, ki se na zahtevne terene še kako spozna. Električni motor, najnovejša tehnologija in široke terenske pnevmatike so odličen recept za pričetek terenske kolesarske avanture.

Jeep E-Bike bo narejen za zahtevne terene. Glede na to, da ima znamka Jeep s takšnimi tereni že ogromno izkušenj, lahko od električnega kolesa pričakujemo vrhunsko zmogljivost, ki bo v premagovanju terena vsaj toliko uspešna, kot njegovi štirikolesni “bratranci”. Za pomoč pri poganjanju skrbi 750-vatni električni motor Quietkat, baterija s kapaciteto 1,5 kWh pa ima dovolj energije za do 64 kilometrov dolgo pot. Za lažje premagovanje terena je E-Bike opremljen z 12 centimetrov širokimi pnevmatikami, za večje udobje s prednjim in zadnjim vzmetenjem FireLink, za hitrejšo in varnejšo ustavljanje pa s hidravličnimi disk zavorami.

Jeep E-Bike
Jeep E-Bike

Jeep E-Bike bo na voljo junija 2020, cena pa v tem trenutku še ni znana.

Jeep E-Bike
Jeep E-Bike

Dodatne Informacije

Več informacij:
jeepe-bike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!