Joga: odlični spletni portali za vadbo joge doma

Vadba joge doma

Vadba joge doma ob pomoči spletnih tečajev je izvrsten način rekreacije. Joga je vadba, ki krepi telo in duha, poleg tega pa je varna in primerna za večino ljudi. Idealna je za doseganje psihičnega, fizičnega in duhovnega ravnovesja, prav tako pa pomaga pri urejanju prebave, uravnavanju hormonskega ravnovesja, stresu in napadih anksioznosti. Tukaj so naša najljubša spletna mesta za vadbo joge iz varnega zavetja domače dnevne sobe…

Joga je odlična oblika rekreacije, ki jo lahko vadimo kjerkoli in kadarkoli – doma, na plaži, celo med odmorom v službi. Da bi bili začetki lažji, se s prvimi koraki joge spoznajmo s pomočjo spletnih tečajev, ki so kot nalašč tudi za vse, ki se ne utegnejo oziroma ne želijo udeležiti klasičnih tečajev v telovadnici.

YogaVibes

Yoga Vibes
Yoga Vibes

YogaVibes je portal, ki se nam popolnoma prilagodi, saj imamo možnost izbire jogijskega vaditelja, zahtevnostne stopnje in dolžine vadbe. V ponudbi najdemo začetniške tečaje, sedem dnevne programe, jogo s poudarkom na čakrah in ostale zanimive programe.

My Yoga Works

My Yoga Works
My Yoga Works

My Yoga Works je portal, na katerem so se v preteklih dvajsetih letih zvrstili mnogi najboljši učitelji joge na svetu. Med bogatim naborom video materialov, ki se dotikajo zanimivih jogijskih tematik kot so detoks joga, poletna joga, surferska joga in celo joga na potovanjih, zagotovo vsak najde nekaj zase.

YogaGlo

YogaGlo
YogaGlo

YogaGlo je spletno mesto, kjer najdemo raznolike programe, med katerimi lahko izbiramo glede na to, koliko časa imamo, katero težavnostno stopnjo želimo, na voljo pa so tudi zanimive oblike vadb, kot je na primer vadba joge pred spanjem. Odlična prednost YogaGlo portala je tudi dejstvo, da lahko z njegovo pomočjo (in pomočjo iPhona, iPada oziroma Androida) vadimo kjerkoli in kadarkoli.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.yogavibes.comwww.myyogaworks.com, www.yogaglo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!