fbpx

Joule: kofeinska zapestnica za odvisnike od kave

Nikotinska zapestnica Joule

Ste kavoholik? Dneva ne morete preživeti brez kave? Brez kofeina? Če vaše telo čez dan redno hrepeni po kavi, je kofeinska zapestnica Joule kot nalašč za vas, saj telesu sistematično dozira kofein in tako ne čutite potrebe po skodelici kave. Zapestnica namreč deluje po principu nikotinskega obliža, saj obliž na zapestnici sprošča kofein, ki se počasi absorbira skozi kožo in naprej v krvni obtok. Tehnično gledano gre torej za transdermalni obliž, ki skozi kožno bariero dostavlja učinkovine, torej kofein, h kateremu pa so primešani še vitamini.

Je kofein vaša droga? Ne morete začeti oziroma preživeti dneva brez kave? Potem je čas, da si omislite zapestnico Joule, kofeinsko zapestnico, ki podobno kot nikotinski obliž v telo sprošča kofein. Pravite, da kava ni toliko potreba, kot je obred pitja. Pomislite na to, kako vaše telo hrepeni po kofeinu, saj delate pozno v noč ali pa ste zaradi kratke noči zaspani. Joule poskrbi, da imate v sebi vseskozi dovolj kofeina, ki vas drži pokonci in ohranja budne, saj kofein (ta dokazano izboljša koncentracijo in energijo) v telo enakomerno pronica ves dan. Še vedno pa vam ostaja obred pitja kava, ki pa ni več posledica potrebe po kofeinu, pač pa oblika užitka.


In če so nikotinski obliži nekaj, česar ne morete ravno razkazovati prijateljem, kofeinski obliž lahko. Skrit je namreč v zapestnico Joule, čudovit modni dodatek, ki skriva svojo pravo naravo.

PREBERITE ŠE: Sailbrace x Tjaša Kokalj: praznična kolekcija kultnih zapestnic

Nikotinske zapestnice Juoles.
Nikotinske zapestnice Juoles.

Ne gre pozabiti še ene velikanske prednosti kofeinske zapestnice v primerjavi s pitjem kave kot kofeinsko dozo. V nasprotju z ekscesnim pitjem kave kofeinski obliž (posamezni obliž učinkuje dobre štiri ure) nima negativnih stranskih učinkov na telo, kot so slab zadah, porumenelost zob in uničevanje sklenine. Zapestnica namreč prinaša samo pozitivne učinke kofeina.

Nikotinska zapestnica bo zadovoljila nikotinske odvisneže in ''fashioniste''.
Nikotinska zapestnica bo zadovoljila nikotinske odvisneže in ”fashioniste”.

Z zapestnico Joule, ki jo lahko naročite na platformi za množično financiranje IndieGoGo, boste vseskozi napolnjeni z energijo in se čez dan ne boste nikoli več počutili kot cunja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.