fbpx

JYSK kolekcija okraskov in dodatkov za božič 2021

Foto: JYSK
Zadnjič posodobljeno: :

V trgovine JYSK je prispela nova kolekcija božičnih okraskov. V njej lahko najdete okraske za dom, teraso ali vhodna vrata, božična drevesa in tudi dodatke za okrasitev praznične mize, ki bodo še posebej polepšali domove v času zimskih praznikov.

Tradicionalni božič

Tradicionalni božič je letos glavni vir navdiha. Prevladuje rdeča barva v vseh odtenkih, ki jih lahko najdemo na blazinah, prtih, priljubljenih škratih, raznih okraskih in keramičnih dekoracijah. K njim se dodajo predmeti s potiskom ali posebnimi prazničnimi motivi, kot so veje jelke, storži, zvezdice in snežinke.

Ker se med prazniki pogosteje spominjamo otroštva, kolekcija vključuje različne izdelke, ki jih navdihujejo zgodbe iz otroštva. Liki, kot so vilinci, severni jeleni in snežaki, angeli ali hrestači, nas spominjajo na klasične božične zgodbe in na tisto navdušenje ob njihovem branju. Otroke, pa tudi odrasle, ki še niso pozabili svojega otroštva, bodo takšne podrobnosti zagotovo razveselile.

Božična miza

Prazniki so tako posebni predvsem zaradi srečanja z družino in druženja z ljubljenimi. In prav božično pogrnjena miza je tista, ob kateri se zbere vsa družina, se pogovarja, smeji in uživa v dobri hrani.

Ker je božično pogrnjena miza tako pomemben element v zgodbi o božiču, je JYSK pripravil keramične predmete in posebne namizne okraske. Zlat pladenj, pogrinjki ali jedilni pribor v kombinaciji z nekaj vejicami ali storži na prtičkih bodo dali mizi povsem drugo dimenzijo, stoli s prevleko z motivom severnega jelena pa bodo božično mizo spremenili v prostor poln čarobnosti. Ko dodamo še razne laterne, sveče in božične svečnike, tudi vsakdanji krožniki zablestijo na praznični mizi, ki si jo bomo vsi zapomnili.

Omejena kolekcija Nordic Mood Christmas

Omejena kolekcija Nordic Mood je del božične ponudbe, ki v praznični kombinaciji združuje tradicijo in naravo. Narava igra v kolekciji pomembno vlogo. Tradicionalne božične barve se zdaj umikajo utišanim tonom in kolekciji dajejo posebno eleganco in spokojnost. Tudi umetna božična drevesca izgledajo bolj naravno kot običajno, saj posnemajo barve in oblike pravih dreves iz narave.

»Kolekcija je popolnoma usklajena z našim skandinavskim DNK-jem: tišina, ki jo najdemo v naravi v tem obdobju, zimska tema, v kateri božič sije kot luč upanja, preprost in klasičen dizajn s sodobnimi detajli in oblikami,« pravi Tina Nymann, Category Buyer pri JYSK-u

Kolekcija božičnih dodatkov in okraskov za leto 2021 je prispela v vse trgovine JYSK, dodaten navdih pa boste našli v prazničnem katalogu in na Instagram profilu JYSK.si.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!