fbpx

Kaj je “koktajl maskara” in zakaj je ta trend ličenja tako priljubljen

Foto: envato

Maskara je del večine rutin ličenja, saj nam čudovito privzdigne trepalnice in odpre oči, danes pa odkrivamo zanimivo tehniko, ki bo izboljšala rezultate in naredila naše trepalnice še lepše. Gre za metodo koktajl maskare.

Kaj je koktajl maskara in zakaj je tehnika tako priljubljena

Koktajl maskara je metoda nanosa različnih maskar, da ustvarimo edinstveno formulo, popolno za naše trepalnice. Vsakdo ima nekaj najljubših maskar in s to tehniko jih lahko vse nanesemo na svoje trepalnice za največji učinek.

Večina maskar se osredotoča na doseganje enega učinka na trepalnice, kot je podaljšanje, volumen ali privihanje trepalnic. S koktajlom maskar iz vsake maskare potegnemo najboljše in jih združimo v videz ličila, ki popolnoma ustreza našim potrebam. Možnosti, v katerih lahko mešamo različne maskare, je neskončno. Po določitvi tipa trepalnic lahko izberemo več maskar in jih sestavimo v kombinacijo, ki bo pokrila vse naše potrebe.

Maskara za podaljšanje in maskara za zgostitev trepalnic je koktajl maskara, ki se bo najbolje obnesla na kratkih in redkih trepalnicah ter jim dala polnost. Maskara, ki močno priviha trepalnice in tista, ki jim daje volumen, je kombinacija v koktajlu maskare, namenjene tankim in ravnim trepalnicam, ki jim bo dala privihan videz poln volumna. Vodoodporna maskara se bo odlično obnesla v koktajlu s katero koli drugo maskaro za dolgo obstojen celodnevni videz ličil.

@katiehub.org

@essence cosmetics , you amaze me😍 #fyp #mascara

♬ original sound – katie

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.