fbpx

Kaj je ‘No Nut November’ in ali ga spoštuješ?

Spoštuješ No Nut November pravilo?

Vstopili smo v november – čas, ki je že kar nekaj let posvečen moškim. Gibanje Movember, katerega glavni moto je ozaveščanje o zdravju moških, da je to tudi čas, ko si moški pustijo rasti brke, je vsem znano. A pa ste že slišali za 'No Nut November'? No, verjetno si je lažje pustiti rasti brke kot pa umiriti žival v hlačah.

Na spletni platformi Reddit se je oblikovalo najbolj absurdno pravilo/natečaj No Nut November. Vsem porednim je verjetno jasno, na kaj to pravilo namiguje. Ja, prav ste imeli – to je čas, ko ne smete ejakulirati pod nobenim pogojem.

No Nut November
No Nut November

Zaradi pravil, ki so jih na spletu oblikovali, se vam bo verjetno zvrtelo:

  • ne smete imeti spolnih odnosov, se samozadovoljevati ali ejakuirati, na kakršenkoli drugi način;
  • filme za odrasle lahko gledate, a ne smete ejakuirati;
  • lahko imate mokre sanje, vendar le enkrat v mesecu; če bo to več kot dvakrat, ste izpadli iz igre;
  • imate le eno ‘življenje’.
Če uspete spoštovati mesec dni vsa pravila, ste zmagovalec.
Če uspete spoštovati mesec dni vsa pravila, ste zmagovalec.

In čemu vse to?

Če preživite mesec brez ejakulacije, ste zmagovalec in se lahko kvalificirate za tekmovanje Destroy Dick December. S pravilom  No Nut November dokažete moč moškega uma in telesa. Vsi tisti, ki jim uspe spoštovati pravila igre, so lahko prepričani, da sta moč in volja na njihovi strani.

Igra je zagotovo zanimiva, ne vemo pa,  koliko je to dejansko zdravo za moške, glede na to, da morajo mesec dni abstinirati, nato pa vsak dan decembra ejakulirati tolikokrat, kot znaša številka tistega dne. Torej, ali se boš pridružil No Nut Novembru?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!