fbpx

Kaj kava, ki jo pijete, pove o vas?

Foto: Candice Picard/Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Večina ljudi, če smo iskreni, kave ni začela piti zaradi njenega fantastičnega okusa, ampak bolj verjetno zaradi občutka pomembnosti, ki jih je prevzel, ko so srknili prvi espresso. Grenka zrelost se nam je zlila v grlo in čeprav je marsikdo med nami posegel po vrečki sladkorja, da bi jo lažje pogoltnil, ni bilo poti nazaj. Vstopili smo v svet odraslih, kjer ima kava ključno vlogo.

Po nekaterih teorijah kava razkrije veliko o našem značaju. Razkrije ali ste perfekcionist ali lenuh, introvertiran ali ekstrovertiran, dinamičen ali nekoliko počasen in vse to vam razkrivamo v prispevku.

1. Turška kava

Ste tip človeka stare šole, nekoliko introvertiran, izjemno odgovoren in osredotočen. Po naravi ste potrpežljivi in ​​delovni, empatični in pripravljeni marsikaj potrpeti za druge, do zloma. Mogoče je čas, da stopite korak nazaj in postavite meje.

Foto: envato

2. Brezkofeinska kava

Perfekcionist, ki vas ne bo pustil oditi. Vse morate imeti pod nadzorom, tudi svoje zdravje. Pogosto ste preveč kritični do drugih, ki ne uspejo ali nočejo slediti vašemu tempu dela in življenja. Sprostite se in se včasih prepustite načrtovanim užitkom. Delovalo vam bo!

Foto: envato

3. Dvojni espresso

Za vas je življenje dirka. Ste rojen vodja, ki zna prvi priti na cilj in dosegati najboljše rezultate, a ste zato preobremenjeni z obveznostmi in vedno v brzini. Prestavi v nižjo prestavo ali pa boš pregorel.

Foto: envato

4. Cappuccino

Čestitke, saj res znate uživati ​​življenje. Ste družabni in optimistični, vedno veliko sanjate in delate velike načrte, vendar se ne razburjate preveč, če se izjalovijo. Ste dovolj ustvarjalni, da si – omislite nove.

Foto: envato

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!