fbpx

Kaj moški zares opazijo na ženski med intimnim odnosom

Foto: twenty20

Ženske pogosto preplavijo negotovost in kompleksi, ki pokvarijo užitek v intimnem dejanju. Moški vam govorijo, da se morate sprostiti in uživati, a ve, kakor da jim povsem ne zaupate.

Sprašujete se, ali moški na vas opazijo vse tisto, kar vas dela negotove? A moški ne bo opazil vašega laka, ki se je začel luščiti, ne depiliranih nog in neurejenih las, niti vas ne bo kritično opazoval, ko se boste slačile.

A ti se gledaš in kritično opazuješ svoje telo, skušaš prekriti svoje pomanjkljivosti z oblačili. Problem nastopi, ko jih moraš sleči. Postanete ti nerodno in si negotova, ko si gola, pred njegovimi očmi. A on tvojih pomanjkljivosti ne bo opazil, videl bo le tisto, kar mu je všeč in kar ga vznemirja.

Ženske, sprejmite sebe, vzljubite svoje telo in se znebite zavor zaradi svojih kompleksov. Moški opazi le sledeče:

Vaše hitro dihanje in vzdihe

Slišal bo, da vam njegov dotik pospešuje sapo, kako vzdihujete, ko vas objema, saj to so smernice, ki mu povedo, da vam je všeč, kar počne in da si ga želite.

via GIPHY

Opazili bodo vaše trde bradavičke

Bradavičke reagirajo na občutke in ko ste zelo vzburjeni ali blizu vrhunca, otrdijo. In tudi s tem, če se jih dotikate, ali mu položite roko na prsi ali mu poveste, kaj naj naredi, bo to povečalo njegovo vzburjenje.

Vonj

Vsako telo ima specifičen vonj, vonjave pa se med intimnim odnosom okrepijo in po strastnem dejanju ostanejo na koži in posteljnini.

via GIPHY

Igrivost in pobuda

Moški obožujejo ženske, ki uživajo v intimnem odnosu in ki pokažejo svoje poželenje in igrivost. Ko prevzamete pobudo in prvi posežete po njem, ali ko mu predlagate želeno pozo, ali mu poveste, kaj naj naredi, takrat je samozavesten. Opazil bo vašo sramežljivost, strah in bo zelo cenil vsak napredek v tem smislu!

via GIPHY

Vaše gibanje

Ko se prepustite užitku, se vaše telo spontano premika proti njegovemu, dovolite mu več stvari, ki mu jih drugače ne. Vidi mimiko užitka na vašem obrazu, mišice, ki se napnejo, in telo, ki se nenadzorovano trese od vrhunca.

Obline

Pozabite na svoje največje komplekse in negotovosti – trebušček, ki ga ne morete skriti, obilno zadnjico in stegna, zaradi katerih se počutite jezne na svoje telo, saj ne morete izgledati tako, kot hočete. A zanj ste najlepše takšne, kakršne ste. Dotika se tistega, kar ga najbolj vznemirja – mehko in voljno ženstveno telo, ki utripa v njegovih rokah in se odzove na vsak njegov dotik.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!