fbpx

Kaj o dojenčku pove njegovo astrološko znamenje?

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Verjamete, da lahko astrološko znamenje veliko pove o karakterju človeka? Potem bo spodnji članek kot nalašč za vas, saj predstavlja poglavitne karakterne lastnosti, ki so dojenčkom posameznih znamenj položene že v zibelko.

Ljudje se že tisočletja po odgovore zatekamo k zvezdam. Tudi dandanes ni nič drugače. Marsikateri odgovor namreč lahko najdemo prav tam, v astrologiji. Strokovnjaki so prepričani, da nekateri dojenčki že v zgodnji starosti kažejo lastnosti, ki jih je mogoče pripisati astrološkim znamenjem. Pa poglejmo.

Vodnar

Dojenčki rojeni v znaku vodnarja so običajno zelo spontani, kar pomeni, da nikoli ne moremo vedeti, kaj bodo storili kot naslednje. Vedno naredijo kaj takega, da nas presenetijo in nam dajo misliti, da jih v resnici sploh ne poznamo. Bodite pozorni, da spodbudite njihovo individualnost in jim pustite, da jo uspešno gradijo še naprej.

Ribi

Ribice veljajo za velike sanjače, ki obožujejo nežne zvoke in veliko branja. Običajno zelo dobro spijo in s tem razveseljujejo svoje starše, poskrbite le, da odstranite moteče zvoke iz spalnega okolja.

Foto: Unsplash/Kelly Sikkema

Oven

Dojenčki rojeni v znaku ovna imajo veliko energije, zato morajo biti njihovi starši ves čas pripravljeni in v preži. So zelo avanturistični dojenčki, ki radi odkrivajo nova okolja, igrače. Zaradi njihove radovednosti poskrbite, da bo domače okolje kar se da varno.

Bik

Če imate doma malega bikca, potem vam je verjetno jasno, da gre za zelo trmasto astrološko znamenje. Biki ne marajo odstopanj od rutine, zato je dobro, da se starši trdno držijo urnika počitkov in prehranjevanja.

Dvojčka

Strokovnjaki so prepričani, daj e dvojčke potrebno čimprej naučiti komunicirati, pa čeprav z rokami, saj jih bodo sicer prevzele številne frustracije. Dvojčki obožujejo učenje novih stvari, saj so kot gobe, ki vsrkavajo znanje širom naokrog. Zamotite jih z inteligentnimi aktivnostmi in igrami.

Foto: Unsplash/Omar Lopez

Rak

Ljudje rojeni v znamenju raka so zelo občutljivi, nič drugače ni niti z dojenčki. Ti bodo ustvarili izjemno močno vez z mamico, zato je prav, da jim namenimo še nekaj dodatnega časa. Nič ni narobe, če postanejo mamičini sinčki ali hčerke, prav je, da jih razvajamo s prisotnostjo in bližino. Takci niso nagnjeni k raziskovanju, najraje se držijo v poznanem okolju.

Lev

Levčki obožujejo glasbo, zato jim kaj hitro priskrbite kakšen instrument ali jim predvajajte glasbo. Levi so sicer občutljivo znamenje, ki pa se sicer izjemno rado smeje, saj imajo odličen smisel za humor. Ugotovite, kaj jih najbolj nasmeje.

Devica

Tako kot bikci, so tudi otroci rojeni v znamenju device, navezani na rutino. So izjemno radovedni in pozorni, zato je dobro, če se z njimi veliko pogovarjate in jim razlagate, kaj počnete. Preden jih oblačite, peljete v vrtec,… jim razložite, kako bo vse skupaj potekalo, saj bi tako prisotne manj slabe volje.

Foto: Unsplash/Daniel Thomas

Tehtnica

Dojenčki rojeni v znamenju tehtnice so družabni metulji, ki radi ustvarjajo nova prijateljstva. Če le imate možnost jih tako že zgodaj predstavite drugim dojenčkom in otrokom, s katerimi bodo lahko navezovali stike, predvsem pa je pomembno, da jim zagotovimo dober stik z mamo in očetom.

Škorpijon

Mali škorpijončki vse radi vzamejo zelo zares, njihovi čustveni odzivi pa so pogosto zelo intenzivni. Brezd skrbi, škorpijoni vam bodo natančno dali vedeti kaj si mislijo in kako se počutijo. Potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na novitete, prav tako pa potrebujejo veliko potrditev s strani staršev.

Strelec

Dojenčki rojeni v znamenju strelca so le s težavo pri miru. Radi imajo razburljive dogodivščine, obiske v parku in izlete, saj obožujejo učenje in spoznavanje novih obrazov. Mali strelčki so nori na hišne ljubljenčke, zato bodite pozorni, ko so v njihovi bližini.

Kozorog

Kozorogi imajo radi potrditve, zato želijo marsikaj doseči pred svojimi vrstniki. Tako bodo morda pohiteli s kobacanjem ali govorjenjem. Ne počutijo se dobro, kadar odkrivajo svoje omejitve, zato bodite z njimi še posebej strpni ter jim pomagajte pri doseganju novih mejnikov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!