Kaj o vas pove položaj nog med sedenjem? Za nas popolnoma drži!

Zadnjič posodobljeno: :

Usedi se in povem ti, kdo si.

Strokovnjakinja za govorico telesa dr. Lillian Glass pravi, da položaj nog, ki ga zavzamete med sedenjem, veliko pove o vaši osebnosti. Določen položaj namreč izberete nezavedno in zaradi tega se skozi podzavest manifestirajo vaše skrite želje in instinkti.

Kaj o vas pove položaj nog med sedenjem?

A

Ljudje, ki jim je najljubše sedenje v tem položaju, pogosto ne želijo opaziti težav, njihovo vodilo je:“Če se z odejo pokrijem čez glavo, bo pošast izginila.”. Verjamejo, da se bo vse rešilo samo od sebe. Včasih je takšen pristop učinkovit in so zaradi tega zelo veseli. A kadar temu ni tako, težave prenesejo na tuja ramena.

S takšnimi ljudmi je zelo preprosto komunicirati, niso dolgočasni, zelo redko “žvečijo” isto misel več tednov. So kreativni, šarmantni in nekoliko otročji. Takšne osebe pogosto najprej povedo in šele nato razmislijo o besedah, ki so jih izrekli.

B

Ljudje, ki izberejo ta položaj, so sanjači, imajo dobro razvito domišljijo ter radi razmišljajo: “Lepo bi bilo, če…”.  Ti ljudje so pogosto duša kolektiva ali podjetja, z njimi ni nikoli dolgočasno – neprestano imajo nove in nenavadne ideje.

Takšni ljudje radi potujejo in sklepajo nova prijateljstva. Malo verjetno je, da bodo potrpežljivo počakali na ponedeljek ali na novo leto, da bi obrnili novo stran v svojem življenju. Zakaj? Ker želijo vse narediti takoj. Brez razmišljanja spremenijo svoj videz, zamenjajo partnerja, službo, se odselijo – to je za njih povsem normalna stvar.

Način, kako sedite, pove veliko o vas.

C

Ljudje, ki sedijo na takšen način, vedo, kaj je resnično udobje. Morda konec tedna resda ne bodo izkoristili za maratonske nakupe, s katerimi bi dosegli popoln videz, a zato porabijo veliko časa za izbiro novega parfuma ali kreme. Njihov odnos do oblek je pravzaprav zelo zapleten, saj so zelo izbirčni in čudaški.

Vse okoli njih je razmetano, neurejeno, a v tem, kar imajo drugi za kaos, zanje obstaja določena logika – vse potrebne stvari lahko najdejo z zaprtimi očmi. Njihova slaba lastnost je nezmožnost osredotočanja na specifično stvar. Imajo težave imajo s koncentracijo in hitro izgubijo rdečo nit.

D

Ljudje, ki imajo noge med sedenjem postavljene v ta položaj, ne zamujajo in ne marajo, če zamuja nekdo drug. So pametni, inteligentni in občutljivi. Menijo, da je slab mir boljši kot dober prepir. Počutijo se neprijetno, če kdo kaže svoje občutke v javnosti (ne glede na to, ali govorimo o strastnem poljubu ali prepiru med zakonci). Kadar se oseba pri tem sedenju naslanja na cela stopala, je precej odprta, neposredna, morda nekoliko drzna ter pedantna po naravi.

Kadar oseba v tem položaju dvigne zgornji del stopal in se naslanja na pete, ste lahko prepričani, da se bo, čeprav je videti zadržana, vedno pripravljena zoperstaviti vsem in komurkoli. Svet je zanjo sovražno okolje, njihova hiša pa zatočišče, trdnjava za zidovi, kamor se lahko skrije pred vsemi stiskami v življenju. Vsako pripombo na svoj račun razume kot kritiko, zato gre takoj v protinapad.

E

Ljudje, ki jim je všeč takšen način sedenja, praviloma v nič ne hitijo. Morda se bodo poročili, a se jim ne bo mudilo z naraščajem preden ne poskrbijo za svojo izobrazbo in kariero, saj menijo, da pride vse ob svojem času.

Odlikuje jih vztrajnost, ki včasih preraste v trdoglavost in hitenje k življenjskemu cilju. Ambicije jih spodbujajo, da pozabijo na vse težave, ki jih doživljajo na poti, ko se premikajo naprej do svojih sanj.

Pomemben jim je videz. Nihče si ne more predstavljati, kakšne napore so pripravljeni pretrpeti, da bi ostali v formi. V globini duše obstajajo majhne negotovosti, zato pogosto vsakršno kritiko sprejmejo preveč osebno.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Takšnega debakla z ličili še niste videli! Se kdo šali?