fbpx

Kaj se zgodi, ko združiš najbolj seksi zvezdnike na svetu?

Ali vas zanima, kaj se zgodi, ko v eni fotografijo združiš dva zvezdnika? Potem vam predlagamo, da obiščete Instagram profil umetnika, ki svoje sledilce z novimi kombinacijami obrazov razveseljuje skoraj vsakodnevno.

25-letni francoski študent, ki se na Instagramu predstavlja z uporabniškim imenom Morphy_me, svoj prosti čas posveča združevanju zvezdniških obrazov. Njegovo delo mu je prineslo nepričakovano slavo, saj ima na družbenem omrežju že več kot 60 tisoč sledilcev.

V svoja dela vključuje slavne iz najrazličnejših področjih, kot so film, šport in glasba. Za ustvarjanje ene umetnine sicer porabi približno uro časa. Način, kako mu uspe izdelati tako realistične podobe, želi zadržati zase.

Znani ga zaenkrat še niso kontaktirali, so pa zato nekateri od njih (Lily Collins, Mark Hamill, Gigi Hadi, Doutzen Kroes in Lily Aldridge) opazili njegove stvaritve. Še posebej ga veseli, da sta se med njegovimi sledilci znašla tudi Sophie Turner in Joe Jonas.

V nadaljevanju vas vabimo k ogledu njegovih umetnin. Prav mogoče je, da boste na kateri od njih opazili kombinacijo vaših najljubših zvezdnikov.

Billie Eilish in Cara Delevigne

Rami Malek in Bruno Mars

Scarlett Johansson in Taylor Swift

Blake Lively in Ryan Reynolds

Kristen Stewart in Megan Fox

Eminem in Tom Hardy

Emma Watson in Lily Collins

Cristiano Ronaldo in Paulo Dybala

Antoine Griezmann in Leo Messi

Robert Downey Jr in George Clooney

Kylie Jenner in Kendall Jenner

Chadwick Boseman in Michael B. Jordan

Zac Efron in Harry Styles

Brad Pitt in Leonardo DiCaprio

Bradley Cooper in Jude Law

Neil Patrick Harris in Kit Harrington

Matt Damon in Mark Wahlberg

Joseph Gordon Lewitt in Heath Ledger

Channing Tatum in Chris Evans

Jason Momoa in Chris Hemsworth

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.