fbpx

Kaj Slovencem in ljudem v ostalim državah sveta v življenju pomeni največ? #infografika

Kaj ljudem po svetu v življenju pomeni največ?

Vse prevečkrat na stvari gledamo samo skozi svoje oči in niti ne pomislimo, da si različne kulture življenje morda razlagajo drugače. Tako nekateri hrepenijo po denarju, drugim je najbolj pomembno zdravje, tretjim varnost, spet četrti na vrh želja postavljajo službo. V infografiki preverite, kaj Slovencem in kaj ljudem v preostalih državah sveta v življenju pomeni največ.

Ameriški portal Movehub je pripravilo nadvse zanimivo infografiko, ki prikazuje, kaj ljudem v vseh državah sveta, vključno nam v Sloveniji, v življenju pomeni največ. Je to varnost, je to dom, je to služba, morda prihodek, ravnotežje med poklicnim in družinskim življenjem, zadovoljstvo z življenjem? Kaj pa zdravje, izobrazba, skupnost v kateri živimo, morebiti okolje?

PREBERITE ŠE: Zanimiva dejstva o najbogatejših ljudeh na svetu #infografika

Podatke so pri Movehubu črpali iz indeksa boljšega življenja, ki ga že od nastanka leta 2011 stalno dopolnjuje Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj (OECD) in danes temelji že na preko 60 tisoč izprašanih. In kakšen je zaključek? Preverite v infografiki.

Kaj ljudem po svetu v življenju pomeni največ?
Kaj ljudem po svetu v življenju pomeni največ?

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.movehub.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.