fbpx

Kaj vam uničuje ljubezensko življenje – glede na vaše astrološko znamenje

Foto: Tiko Giorgadze / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Kdo in kaj je krivo, da ni vse tako kakor mora biti na področju srčnih zadev. Morate vedno biti na prvem mestu? Ste ljubosumni ali morda neučakani? Ali…

Vsak ima neko idejo o popolnem odnosu, ki je ne sprejema kakor iluzijo. Vsak ima pričakovanja, ki mu slejkoprej pokvarijo in zagrenijo ljubezensko življenje.

In katera je tista ključna stvar glede na astrologijo, ki vam uniči ljubezen glede na astrološko znamenje?

Oven

Ljubezen je del vaših ambicij. Če ste v razmerju z nekom, je vaš cilj doseči partnerstvo, poroko, družino, na način, ki si ga predstavljate. Niste sproščeni in ne uživate v ljubezni. Odnos razumete kot sredstvo, da sledite svoji viziji in načrtu. Nikoli niste zadovoljni, še posebej če vam drugi ne dovolijo, da upravljate z njihovim življenjem.

Imate načrt. Želite imeti družino. Foto: Simon Berger / Unsplash

Bik

Obožujete rutino in nikoli vam ni dolgčas delati ene in iste stvari s partnerjem ali pa ga hočete prilagoditi svojim navadam. Sprememba je za vas strašljiva. Če ste doživeli nekaj, kar vam je dalo varnost in stabilnost, verjamete, da bo tako tudi ostalo, če bo vse tako, kakor je bilo tedaj. Brez kakršnekoli spremembe. Partnerja, ki bo drugačen od vas, bo vaša potreba po stabilnosti dušila.

Dvojčka

V razmerje želite nenehno uvajali novosti, da vam ne bi postalo dolgčas. Vaš notranji nemir in negotovost vas ženeta, da v čustvenem odnosu nenehno iščete spodbudo, da bi ostali zainteresirani. V tem prizadevanju, da bi stvari postale bolj zanimive, spregledate vse partnerjeve občutke in potrebe ter to, da se počuti užaljenega – ker vam je očitno dolgčas, če se ne vedno dogaja nekaj novega.

Rak

Pozabljate, da drugi niso tako občutljivi, empatični in občutljivi kot vi. Presojate ljudi (dokler se ne zavedate dejstva, da smo vsi različni), in pričakujete, da vas vsi intuitivno razumejo in da bodo občutljivi na različne zunanje in notranje občutke, ki jih nenehno prejemate. V razmerju pričakujete, da se bo vaš partner počutil enako kot vi in ​​na enak način izrazil svoja čustva, zaradi česar se pogosto počutite razočarane, nerazumljene in prizadete.

večkrat ste razočarani, ker vas ljudje ne razumejo. Foto: Stefan Spassov / Unsplash

Lev

Verjamete, da se vse nanaša na vas, in da se vse vrti okoli vas, ne zato, ker ste domišljavi ali razvajeni, ampak zato, ker je to za vas naravno. Ste samozavestni in imate svojo resnico za absolutno. Za vas je najpomembnejše to, kaj čutite, mislite, opazite in želite. Presenečeni bi bili, če bi vam kdo rekel, da ste neobčutljivi in ​​sebični, ker v resnici niste, ste pač popolnoma egocentrični. Drugi imajo pogosto težave, da sebe postavijo na prvo mesto, vam pa je težko to mesto prepustiti komu drugemu.

Devica

Vaša težava je v tem, da vedno mislite, da je problem v vas. Nenehno se sprašujete, popravljate, analizirate, prilagajate, prosite drugo osebo, naj vam pove, kaj želi, da storite, poskušate biti popolni. Na neki način je to egocentrično in moteče. Zaskrbljeni ste zaradi skrbi in želje, da bi bilo vse v redu, in sprejmete, da je vse v redu, ko čutite, da je vse v redu (ko je tako, kot vam ustreza).

Tehtnica

Ne čutite se dovolj cenjene in razumljene, a obnašate se, kot da je vse v redu. Ne prosite za tisto, kar potrebujete, in ne govorite točno tega, kar mislite, ker ne želite prizadeti druge osebe. Ker se izogibate konfliktom, ker žalijo vaš občutek spodobnosti, pričakujete, da druga oseba čuti in razume, kaj mislite in čutite, a s tem samo ranite sami sebe. Za vsako ceno poskušate ustvariti harmonijo, dokler se ne utrudite in izgubite energijo.

Zdi se vam, da vas ne cenijo dovolj. Foto: Jonas Svidras / Unsplash

Škorpijon

Nikomur ne zaupate. Potrebujete veliko časa in dokazov, da nekomu zaupate. Vaša sumničavost, ljubosumje in posesivnost za druge osebe običajno postanejo preveč stresni. Iščete poštenost, odprtost in absolutno pripadnost, sami pa oklevate, da bi se odprli in pokazali, da nekomu pripadate.

Strelec

Nestrpni ste in nič vas ne zadržuje. Hočete vse, tako kakor želite (prepričani, da želite najboljše zase in za drugo osebo) takoj zdaj. Pospešujete, ko morate upočasniti, hitite v konflikte in rešitve, ko morate stvari pustiti , da se stvari odvijejo same od sebe. Prehitro sklepate, da vam druga oseba ne odgovarja, ne da bi pomislili, da niste v miru sami s sabo in da se zaradi tega ne morete dovolj sprostili z nikomer.

Kozorog

Nimate dovolj časa za izgradnjo odnosa, vse drugo vam je pomembnejše in pričakujete, da bo vaša ljubljena oseba imela svoje življenje, cilje in ambicije, da bo sama sebi na prvem mestu, tako kot ste vi sami zase. Partnerja težko vključujete v svoje življenje, saj to pogosto pomeni, da morate spremeniti svoje načrte, se odreči nečemu, spremeniti prioritete.

Potopite se v odnos. Foto: Jonathan Borba / Unspalsh

Vodnar

Bojite se, da bo ljubezen omejila vašo neodvisnost in svobodo. Odnosi vas dušijo, ker od vas zahtevajo preveč. Greste v odnos in se mu prepustite, nato pa trpite, ker ne morete početi stvari, ki ste jih pred tem, ne da bi pomislili, da vas partner ni niti prosil ali pričakoval, da se boste odrekli svojemu življenju. Če ste že imeli takšne izkušnje držite distanco, partner vas dojema kot čustveno nedostopno osebo. Sovražite občutek, da nekoga potrebujete.

Ribi

Potopite se v ljubezensko razmerje. Sprejemate vse partnerjeve težave in jih poskušate rešiti, razumete to kot svojo odgovornost, da partnerja osrečite, rešite, popravite. Pozabljate nase in vaš partner postane središče vašega sveta in ga bodisi strašno obremenjuje, bodisi vam zavida in vam podzavestno poskuša dati čim več dela, da ga ne boste nikoli zapustili. Zanemarjate lastne težave in odgovornost do sebe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!