fbpx

Kaj vaša najljubša hrana pove o vas?

Foto: envato

Imate radi sladko ali grenko? Morda najbolj uživate v slanem prigrizku? Ste se kdaj vprašali, kaj le to pove o vas? Ne? Potem berite naprej, saj vam le to lahko marsikaj pove o vašem značaju!

Želja po hrani vsebuje psihološko komponento, zato potreba po sladkem, slanem, pikantnem, grenkem ni škodljiva, lahko pa veliko pove o vas.

Slana hrana

Ljudje, ki imajo željo po slani hrani, redko izrazijo svoje mnenje. So precej energični in drzni v kritičnih situacijah. So zelo racionalni, pomiri jih lahko že vrečka čipsa ali slan krompirček, vse to pa povzroča pomanjkanje mineralov v telesu.

Sladka hrana

Čutni ljudje imajo radi sladkarije. Ljudje, ki imajo radi temno čokolado, so radi v središču pozornosti, tisti, ki imajo radi mlečno čokolado, pa so pogosto tihi in zaprti. Na splošno so ljudje, ki hrepenijo po sladkem, hedonisti in redko obžalujejo zamujene priložnosti.

Sladko – slana hrana

Ustvarjalni ljudje in samotarji imajo radi sladko in slano hrano. Ljudje, ki imajo radi sladko in slano hrano, so radi sami, so ustvarjalni in si sami razporejajo čas. Pogosta želja po kombinaciji sladkega in slanega je znak, da telesu primanjkuje glukoze in natrija.

Ali uživate v pekoči hrani? Foto: Englishlikeanative / Pixabay

Začinjena hrana

Pekočo hrano imajo radi temperamentni ljudje, ki ne marajo izgubljati časa z nepomembnimi stvarmi. Radi imajo red in disciplino, hitro opravijo več stvari hkrati, takšna hrana pa jih pomirja.

Grenka hrana

Premišljeni ljudje so ljubitelji grenkega okusa, ki je običajno najmanj zastopana v kategoriji priljubljenih. Grenka hrana uravnovesi njihovo hladnost, ki je le na površini, saj so v sebi mirni in sočutni.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.