fbpx

Kako bi izgledal Google, če bi ga izumili v 80. letih?

Google, kot bi izgledal v osemdesetih.

Kako bi izgledal Google, če bi ga izumili v 80. letih? To vprašanje je begalo avstralsko podjetje Mass:werk, ki je izdelal delujočo starinsko verzijo Googla na podlagi tehnologije, ki je bila tedaj na voljo. Vas zanima kako bi izgledalo brskanje po Googlu trideset let nazaj? Preverite na lastni koži.

Mass:werk je ustvaril delujočo verzijo Googlovega brskalnika, če bi bil ta iznajden leta 1986. Čeprav gre le za hec, pa je hkrati opomnik za mlajšo generacijo, ki vse prevečkrat jemlje tehnologijo in moderna orodja za samoumevna.

PREBERITE ŠE: Priljubljeni časi: z Googlom se zdaj lahko izognete gneči v trgovinah in lokalih

Tole nam Google 80' izvrže, ko pobrskamo za City Magazinom.
Tole nam Google 80′ izvrže, ko pobrskamo za City Magazinom.

Včasih se namreč sploh več ne zavedamo kako z lahkoto se prebijamo do informacij in kako hitro opravimo določene stvari, posebej v primerjavi s starejšimi generacijami. To boste spoznali, če namesto najnovejše različice brskalnika Google uporabite njegovega ”pradedka” iz leta 1986. Morda boste potem bolj cenili to kar imate.

Dodatne Informacije

Več informacij:
masswerk.at

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.