Kako bi spremenil svet, če bi ga lahko?

Kako bi spremenil/a svet, če bi ga lahko? Vprašanje, ki je neločljivo povezano z izborom za Miss sveta in odgovorom o miru in koncu lahkote na svetu. A kot boste videli v nadaljevanju ljudje različnih starosti vendarle ponujamo tudi drugačne odgovore, kot lepotice na odru. Dejstvo pa je, da en sam človek ne more spremeniti sveta. Lahko pa je iskra, ki zaneti požar.

Kako bi spremenil/a svet, če bi ga lahko? Vprašanje, katerega odgovor so kandidatke na lepotnih tekmovanjih omejile na zagotavljanje miru na svetu in izkoreninjenje lakote, najde številne zanimive odgovore, ko se obrnemo proč od lepotic, ki se borijo za lente.

PREBERITE ŠE: Največja savna na svetu je odprla svoja vrata

O tem smo se lahko prepričali, ko so taisto vprašanje zastavili ljudem vseh generacij, tistim najmlajšim in tistim, ki imajo za sabo že celo stoletje življenja. Humanitarno obarvane ali ne, ljudje imajo zanimive ideje. Preverite njihove odgovore in nam na naši Faceboom strani zaupajte, kako pa bi vi spremenili svet, če bi ga lahko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!