Kako do 30. leta postati milijonar?

Milijonar pri tridesetih

Kaj morate početi v dvajsetih letih, da do 30. leta postanete milijonar? Želja, da bi pri tako mladih letih (ali sploh kdaj koli) postali milijonar, se zdi na prvi pogled precej nerealna, a možnosti za to lahko močno povečate, če pred tem počnete naslednje stvari …

Kako do 30. leta postati milijonar? Najbolje je vprašati kar tiste, ki jim je to uspelo. Prišli smo do naslednjih ugotovitev, ki jim imate lahko kot smernice v dvajsetih, da dosežete status milijonarja pri tridesetih.

PREBERITE ŠE: Koliko denarja morate dati na stran vsak dan, da boste do 65. leta milijonar?

Bodi milijonar pri tridesetih.
Bodi milijonar pri tridesetih.

Biti milijonar pri tridesetih se sliši kot znanstvena fantastika, a je daleč od tega. Kako torej do sedemmestne številke na računu? S spodnjo infografiko vam ne moremo zagotoviti, da boste postali milijonar, a boste z upoštevanjem teh nasvetov močno povečali možnosti za to! Eno od zlatih pravil je, da se osredotočite na zaslužek, saj do statusa milijonarja ne boste prišli z varčevanjem. In ko smo ravno pri varčevanju. Drugo zlato pravilo je, da varčujete zato, da boste ta denar investirali, ne pa sedeli na njem in čakali, da se poredi. Prosite za pomoč je naslednji nasvet, vreden zlata. Naj vam ne bo odveč odšteti denarja za strokovno pomoč, saj se vam lahko to bogato obrestuje. Kateri so ostali nasveti, pa preberite v nadaljevanju.

Kako nesramno obogateti do tridesetega leta?
Kako nesramno obogateti do tridesetega leta?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja