fbpx

Kako vidite sami sebe in kako vas vidi vaš pes

Kako nas vidijo psi vs. kako vidimo sami sebe

Ste se kdaj spraševali, kako nas vidijo psi? Pa ne v smislu barv, ker psi ne zaznajo tako širokega spektra barv kot ljudje, temveč kot osebo. Ljudje smo sami sebi največji kritik in se pogosto vidimo precej slabše, kot nas vidijo drugi. Želite vedeti, zakaj so psi človekov najboljši prijatelj? Nihče nas ne vidi v tako pozitivni luči, kot nas vidijo psi. Tam, kjer sami vidimo napake, psi vidijo supermoči. Zanje smo junaki, rešitelji, svetniki, angeli varuhi. Zanje smo cel svet in še več. Kako torej vidimo sami sebe in kako nas vidijo psi? Naslednjič, ko boste slabe volje, se zgolj vprašajte, kako vas vidi vaš pes, in v trenutku boste dobre volje!

Ljudje smo do sebe pogosto izjemno kritični. Velikokrat vidimo zgolj in samo slabe stvari. Imamo se za povprečne, neprivlačne, nespodobne. A na svetu je vsaj nekdo, ki je prepričan, da ste najboljša oseba na tem svetu. Vaš pes!

PREBERITE ŠE: Prikupni posnetki psov, ki jih je (skoraj) premagal spanec

Mislite, da ste nihče? Za psa ste vladar sveta! Mislite, da ste nevredni ljubezni? Za psa ste sorodna duša! Mislite, da ste neprivlačni? Za psa ste najlepša oseba na tem svetu! Naslednjič, ko boste razočarani, slabe volje, obupani, se torej ustavite in vprašajte: ”Kaj pa si moj pes misli o meni?” In v hipu se boste počutili precej bolje!

Kako vidite sami sebe in kako vas vidi vaš pes:

P. S.: Tega se nikdar ne vprašajte o mački, kajti potem se boste počutili še slabše.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.