Kakšen je občutek, ko si z moškim svojih sanj?

Resnična ljubezen je nekje okoli vas in bo prišla, ko jo najmanj pričakujete.

Vsaka ženska si želi biti s svojo pravo resnično ljubeznijo. Osebo, s katero ji je namenjeno, da je. Z moškim, s katerim vse dobi svoj smisel. Čeprav se iskanje “tistega pravega” včasih zdi kot nemogoča naloga, je vse le vprašanje časa.

Tu je šest lastnosti, ki jih bo imel moški vaših sanj!

1. Pogrešal vas bo, ko boste odšli

Pravi moški se bo najbolje počutil v vaši prisotnosti. Cenil bo vsak trenutek, ki ga bosta preživela skupaj. Ko vas ni z njim, se mu bo zdelo, kakor da je izgubil del sebe. Počutil se bo, kakor da mu nekaj manjka.

Naredil bo vse, kar bo mogel, da bo vsak budni trenutek preživel z vami, saj mu je preprosto pretežko biti brez vas. Zaslužite si nič manj kakor nekoga, ki je tako zaljubljen v vas, da je najsrečnejši, ko je ob vas.

2. Izpolnil bo obljube

Zaslužite si biti z nekom z integriteto. Z nekom, ki ima svoje vrednote, načela in sledi svojemu moralnemu kompasu. Zaslužite si nekoga, ki drži besedo.

Moški vaših sanj bo vaša sorodna duša. On bo vaš ljubimec, vaš najboljši prijatelj in vaš življenjski sopotnik. Njegova beseda je njegova obljuba. I, ko vam bo nekaj obljubil, boste vedeli, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da to bo izpolnil. Nanj se boste lahko zanesli in mu zaupali s svojim življenjem.

3. Povedal vam bo resnico

Živimo v svetu, polnem laži in zavajanja. Zato si vsak človek v življenju zasluži nekoga, za katerega ve, da mu ne boi lagal. Ko boste končno spoznali pravega moškega, bo to nekdo, za katerega ste prepričani, da vam bo vedno govoril resnico, ne glede na to, kako težka je.

Resnična ljubezen je nekje okoli vas in bo prišla, ko jo najmanj pričakujete.

4. Ljubil vas bo, ne glede na vse

Moški, ki vas bo ljubil z vsem svojim bitjem. Ne bo pomembno, kaj se bo zgodilo med vama, ko bosta skupaj, ker je ljubezen, ki jo ima do vas, brezpogojna. V najhujših in najtemnejših trenutkih vas bo trdno držal. Ljubil vas bo skozi dobre in slabe dni. Tam bo, ker v vas vidi nekaj, česar ne vidi pri nikomer drugem, in to ni nekaj, kar se lahko čez noč spremeni.

5. Zavzel se bo za vas

Ko boste končno spoznali osebo, s katero naj bi bili za vedno, bo to nekdo, ki vam bo vedno kril hrbet. Nekdo, na katerega se lahko zanesete. Nekdo, ki ve, kaj pomeni varnost in zaupanje in je vedno pripravljen narediti vse, kar je potrebno, da vas varuje. Ko ste z njim, se vam bo zdelo, da je s svetom vse v redu, saj veste, da ste v njegovem naročju varni.

6. Nikoli vas ne bo izdal

Moški vaših sanj vas bo postavil nad vse ostalo v svojem življenju. Nikoli vas ne bi namerno prizadel. To pomeni nič več neumnih iger, nič več skrbi, kaj počne v danem trenutku – veste, da bo pošten do vas in bo ohranil vaše zaupanja, dokler bosta skupaj. Bo oseba, na katero se lahko zanesete.

Ta oseba bo nekoč prišla v vaše življenje, ne glede na to, da se vam včasih zdi, da ne obstaja. Tam je, išče vas. Ne obupajte!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ko “metuljčki” izginejo: ženska popolno razloži, kako je videti ljubezen po petih letih