fbpx

Kakšni so prijatelji glede na njihovo astrološko znamenje

Foto: envato

Vas zanima, kakšni so vaši prijatelji glede na astrologijo? Na koga se lahko obrnete v različnih življenjskih situacijah?

Prijatelji si izmenjujejo izkušnje, interese in se čustveno podpirajo. Lahko segajo od naključnih poznanstev do tesnih in dolgotrajnih odnosov.

Astrologija lahko zagotovi vpogled v združljivost med ljudmi glede na njihova horoskopska znamenja. Nekateri astrologi menijo, da so določene kombinacije znamenj bolj harmonične in imajo večji potencial za prijateljstvo.

Vendar astrologija ne bi smela biti edini odločilni dejavnik pri izbiri ali ocenjevanju prijateljev, saj je le en vidik človekove identitete, odnosi pa so kompleksni in večplastni.

Oven

Oven je najboljša družba, ki si jo lahko predstavljate. Vedno se prilagaja priložnostim in dogodkom. Je resen, ko se je treba pogovoriti o pomembnih temah, in popolnoma sproščen, ko se začne zabava. Oven je odličen poslušalec, svetovalec in varuh skrivnosti hkrati.

via GIPHY

Bik

Kdo prinese najboljša darila? Seveda, najbolj pozoren prijatelj, bik. Potrebujejo veliko časa, da pripravijo darila za svoje prijatelje. Raziskuje in analizira, ker želi dati nekaj, kar je praktično in zanimivo hkrati. Biti mora popolno zapakirano in mora imeti posvetilo.

Dvojčka

Če naredite kaj slabega, vam prvi priskoči na pomoč. Ne samo to, nikoli vas ne bodo obsojali zaradi vaših dejanj. Razmišljajo hitro in energično, zato bodo do rešitve prišli hitreje kot katero koli drugo znamenje.

via GIPHY

Rak

Potrebujete ramo za jokanje? Potrebujete nekoga, ki bi vam prisluhnil, medtem ko vam pripravlja skodelico čaja ali vroče čokolade? On je edini, ki ima dovolj potrpljenja, da prisluhne težavam drugih ljudi, in podobno kot dvojčka – da vas ne gleda z očitki in obsojanjem.

Lev

Morda vas bo naslednja stvar presenetila, vendar je Lev tisti, ki vas bo najbolje gostil. Je specialist za dobro hrano in vino, ima izvrsten gastronomski okus in verjame, da si dobri prijatelji zaslužijo najboljše, kar ponuja miza.

via GIPHY

Devica

Imate težave z iskanjem gospodinjskega aparata? Poročno darilo, plašč zase ali škornji znižani? Dobro organizirana devica ima odgovor na vsa ta vprašanja. Nakupovanje z njo je užitek, je hitra, metodična in dobro obveščena o vseh tovrstnih popustih in dogodkih. Je najboljša nakupovalna prijateljica, kar jih lahko najdete.

Tehtnica

Tehtnice se najraje pogovarjajo s prijatelji. Za pogovor in deljenje nasvetov. No, če ste razpoloženi za globoke filozofske pogovore ali petdelne trivialne in smešne klepete, je tehtnica vedno tam, razpoložena in neumorna za neskončne pogovore.

via GIPHY

Škorpijon

Najhujši sovražnik, a najboljši prijatelj. Zvest, skrben in načelen, ko gre za prijatelje, vas škorpijon nikoli ne bo pustil na cedilu. Za svoje prijatelje je pripravljen iti v boj, je preveč zaščitniški in jih brani.

Strelec

Strelec ne želi videti žalostnih obrazov. Naredil bo dobesedno vse, kar je v njegovi moči, da vas razveseli. Kupili vam bo hrano ali vašo najljubšo pijačo, vam pripovedoval šale, igrali video igre, se povzpeli na vrh gore, čeprav sneži.

via GIPHY

Kozorog

Muhast, a načelen kozorog bo zmanjšal ali popolnoma prenehal piti alkohol, ko bo videl, da na zabavi vsi pijejo, in vas bo varno odpeljal domov. Pri njem imate vedno zagotovljenega osebnega voznika, ki spoštuje vse prometne predpise in pravila.

Vodnar

Vodnar je oseba, s katero lahko vodite psihološke pogovore vso noč, do zore. Težav radi obravnavajo s psihološkega vidika, še posebej radi pa se postavljajo v vlogo psihologov svojih prijateljev.

via GIPHY

Ribi

Ribe so edine, ki si bodo zlahka zapomnile vaš rojstni dan. Ne potrebujejo Facebooka ali kakršnih koli obvestil, da bi jih spomnili na vaš najpomembnejši dan, to vedo bolje kot vi.
Hkrati pa so to prijatelji, ki vas bodo že tedne vnaprej spodbujali k praznovanju ali vsaj obeleževanju rojstnega dne, saj je to zelo pomemben dan v vašem življenju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.