Kam potovati kateri mesec? (Lonely Planet)

Gotovo se boste tudi letos odpravili na kakšno potovanje. In kam bi se morali odpraviti kateri mesec? Na to ima odgovor Lonely Planet, kjer so tokrat zbrali 30 najboljših destinacij za vsak mesec. Kam torej spomladi, poleti, jeseni in kam pozimi?

Lonely Planet je izdal priročno naslovljeno knjižico Where to When, ki popotnikom pomaga načrtovati potovanja, saj za vsak mesec v letu predlaga in predstavlja najboljše destinacije. Vsak mesec ima torej 30 priporočil, kamor bi morali potovati bodisi zaradi ugodnega podnebja bodisi zaradi tega, ker se preprosto veliko dogaja.
Predlogi so obogateni z vsemi ‘okusi’ potovalne izkušnje – vse od bogatih kulturnih doživetij, tropskih počitnic ob plaži, pustolovskih ‘roadtripov’ in divjine. Pokriti so vsi kotički sveta, tako da lahko izvemo, kdaj je najboljši čas za ogled goril ali pa kdaj je najboljši čas za nakupovanje v Parizu. Vsaki destinaciji so dodane tudi podnebne razmere, cenovna dostopnost in podatek, ali so primerne za družine.

PREBERITE ŠE: Lonely Planet izbral top destinacije za 2017

Galerija – kam potovati kateri mesec? (Lonely Planet)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!