fbpx

Kam na zabavo za noč čarovnic 2019 (halloween)?

Kam na zabavo za noč čarovnic 2019 (halloween)? Če še ne veste, si morate NUJNO prebrati, katere prireditve po Sloveniji bodo konec meseca oktobra v znamenju čarovnic! Je vaša metla zares pripravljena za nepozabno zabavo?

Verjetno se že sprašujete, kam na zabavo za noč čarovnic 2019 (halloween) – odgovore smo vam priskrbeli mi, nas vas je le, da uživate kot nikoli do zdaj, saj bo letos zabava po Sloveniji takšna, kot je še ni bilo!

Kam na zabavo za noč čarovnic 2019 (halloween)?

DeeJayTime ”Back In Time” Halloween 2019, Ljubljana

DeeJayTime ''Back In Time'' Halloween
DeeJayTime ”Back In Time” Halloween

Po nizu odlično obiskanih zabav z nepozabnimi plesnimi hiti s preloma tisočletja, se Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ z originalno ekipo DeeJay Time selita v Areno Stožice. Z njimi bodo nastopile glasbene zvezde, ki so že v preteklosti snemale z omenjeno ekipo, nekaj sladkorčkov, ki jih bodo odkrili na dan zabave, pa še skrivajo!

Po 25 letih čakanja bo v Sloveniji nastopila tudi zasedba Scooter, ki trese svetovne arene, stadione in festivale! Zabava bo tako v znamenju hitov iz devetdesetih let, med drugim pa bodo nastopila imena, kot so Jan Plestenjak, Colonia, Mambo Kings, Karma in številni drugi.

Vstopnice, katerih cena se začne pri 29 evrih, so že v prodaji in jih lahko kupite TUKAJ.

Kdaj? 30. 10. 2019 ob 21.00
Kje? Arena Stožice, Ljubljana
Več informacij: eventim.si

Halloween special 2019, Ljubljana

Halloween special (foto: Marko Delbello Ocepek)
Halloween special (foto: Marko Delbello Ocepek)

Kako si lahko predstavljate noč čarovnic 2019 brez tradicionalnega žura v klubu Cirkus? Na najstrašnejšo noč v letu bodo organizatorji tudi letos na zabavi Halloween Special izganjali hudiča, bežali pred zombiji, vampirji in krvavimi nevestami ter pošiljali duhove nazaj v onostranstvo s cirkuško all star selekcijo, ki bo pripravila žurersko specialko v slogu mešano na žaru.

Za izpolnitev vseh vaših glasbenih želja bosta tako poskrbela vsem dobro znana didžeja Matthew Z in DJ YEY, ki sicer tedensko skrbita za najboljšo zabavo v mestu na dogodkih, kot so Tutti Frutti, El Fuego, Black MoonRnB Explosion, Crazy Cirkus in drugi.

Cena navadne vstopnice je 8 evrov in jo lahko kupite na dan dogodka v klubu Cirkus.

Kdaj? 31. 10. 2019 od 23.00 do 5.00
Kje? Klub Cirkus, Ljubljana
Več informacij: facebook.com

Halloween festival Zombie Apokalipsa 2019, Ljubljana

Halloween festival Zombie Apokalipsa (foto: Halloween festival )
Halloween festival Zombie Apokalipsa (foto: Halloween festival )

Posestvo Orehov gaj se bo za teden dni spremenilo v strašno hud ambient, ki bo tako otrokom kot odraslim zagotovil celo vrsto aktivnosti, doživetij in posebnih dogodkov. Na vas je, da tudi letos izberete svoje doživetje, preverite razpoložljive termine in se prijavite na “čarovniški pohod”.

Osrednji prostor predstavlja Čarovniški sejem, na katerem vam bodo delali družbo okostnjaki, pajčevine, ognjen ambient …, na voljo pa bo tudi okusna hrana in pijača ter doživljajski programi – brez prijave se lahko odločite za obisk postojank, kot so Čarovniški bar, Zombie Skedenj in drugi, za dogodke, kot so Safari magičnih bitij, Večerja za umret in drugi, pa se morate prijaviti.

Rezervacijo za dogodke lahko opravite prek spleta ali kar na mestu dogodka. Od 26. do 31. oktobra je festival odprt za vse (od 10.00 do 23.00), od 1. do 3. novembra pa za skupine po naročilu.

Kdaj? od 26. 10. do 3. 11. 2019
Kje? Orehov gaj, Obrije, Ljubljana
Več informacij: halloween-festival.si

Fiesta Latina Cvetličarna 2019, Ljubljana

Fiesta Latina Cvetličarna
Fiesta Latina Cvetličarna

Zakleta vila Cvetličarna bo letos v svoje prostore privabila vse mestne vampirje, volkodlake, Frankensteinove neveste, miške in druge nore maškare, ki ljubijo latino glasbo in kulturo. Če ne morete v Rio, ga lahko v eni noči doživite prav tukaj!

Fiesta Latina v eni noči združuje žurerje, plesne šole, plesalce – vse, ki so zaljubljeni v vročo latinsko kulturo , ki je prevzela glasbene lestvice, Youtube in družbena omrežja, kjer beleži milijarde ogledov: Maluma, J Balvin, Nicky Jam, Daddy Yankee, Ozuna, Ricky Martin, Sean Paul, Shakira in ostali na velikem Halloween karnevalu v Cvetličarni!

Vstopnice so že v predprodaji (10 evrov) in jih lahko kupite TUKAJ. Sicer so dostopne tudi na bencinskem servisu OMV in podajnem mestu Trafika 3DVA. Vstopnice so tudi na voljo na blagajni kluba od 22.00 do zapolnitve kapacitet.

Kdaj? od 30. 10. 2019 od 22.00 do 5.00
Kje? Cvetličarna, Ljubljana
Več informacij: facebook.com

Noč čarovnic v ZOO Ljubljana, Ljubljana

Noč čarovnic v ZOO Ljubljana (foto: ZOO Ljubljana)
Noč čarovnic v ZOO Ljubljana (foto: ZOO Ljubljana)

Tudi letos ste vabljeni na obisk ‘začaranega’ Živalskega vrta Ljubljana, kjer si boste v soju sveč čarovniške noči ogledali zacoprane kotičke.

Nočni ogled živalskega vrta je vselej posebno doživetje, saj vas bodo “čarovnice” popeljale na dogodivščino k živalim, ki se jim v temi zableščijo oči. Degustirali boste čarovniške zvarke, izvajali čarovniške poskuse, poslušali strašljive zgodbe in spoznavali živalski svet. Vsi vaši morebitni strahovi pred živalmi bodo izgubili svojo moč, a pri tej čarovniji boste morali aktivno sodelovati.

Cena vstopnice je 2 evra in jo lahko kupite na dan dogodka (velja le za vodenje noči čarovnic in ne velja kot dnevna karta).

Kdaj? od 25. 10. do 31. 10. 2019
Kje? Živalski vrt Ljubljana, Ljubljana
Več informacij: zoo.si

Noč čarovnic na Ljubljanskem gradu 2019, Ljubljana

Noč čarovnic na Ljubljanskem gradu (foto: XEQUTIFZ)
Noč čarovnic na Ljubljanskem gradu (foto: XEQUTIFZ)

Najbolj strašno noč v letu lahko preživite za zidovi gradu! Kako? Tako, da se udeležite dveh zabav za noč čarovnic, ki jih pripravljajo na Ljubljanskem gradu. Prva bo potekala na predvečer praznika vseh čarovnic, torej 30. oktobra, ko vas bo zabavala urbana pop zasedba Xequtifz – zvrst njenega glasbenega ustvarjanja se umešča med akustičnim in elektro discom ter plesno glasbo.

31. oktobra vas čaka večer legendarnih house in dance uspešnic z nemškim DJ-jem Tomom Novyjem, ki ga štejejo za enega izmed najbolj nadarjenih izvajalcev na glasbenem prizorišču. Mednarodni ugled si je pridobil s singlom Superstar – kmalu se je uveljavil tudi na razvajenem trgu Velike Britanije. Uspešnici Pumpin je sledila izdaja njegove letne kompilacije pri Ministry of Sound, s čimer je postal prvi nemški izvajalec v tej seriji.

Dogodka sta brez vstopnine, obvezna je konzumacija.

Kdaj? 30. in 31. 10. 2019 ob 21.00
Kje? Ljubljanski grad, Ljubljana
Več informacij: ljubljanskigrad.si

Halloween zabava in turnir v Sekirometu, Ljubljana

Halloween zabava in turnir v Sekirometu
Halloween zabava in turnir v Sekirometu

Če si želite zagotoviti “usekano” halloween žurko z družbo, potem pridite na Sekiromet, najbolj strašno zabavo na noč čarovnic! Organizatorji namreč pričakujejo pestro druščino vikingov, zombijev, čarovnic, princes, plesalk, pujskov in zajčkov, ki se bodo na dogodku pomerili v rekreativnem turnirju v sekirometu.

Tokrat boste namesto v običajne tarče ciljali kar v zombije! Zmago človeške rase pa boste proslavili z zabavo v rock’n roll slogu z odličnimi kraft pivi in hudimi burgerji iz smokerjev Orehovega gaja. Najboljše pobijalce zombijev in najboljše maske bodo nagrajene.

Vstopnica na tekmovalca stane 14 evrov, maksimalno število udeležencev je 60. Mesto na turnirju lahko rezervirate do petka, 25. 10. 2019, na info@axe-throwing.si.

Kdaj? od 31. 10. 2019
Kje? Kajuhova ulica 35, Ljubljana
Več informacij: facebook.com

Ples čarovnic v dvorcu Rakičan 2019, Murska Sobota

Ples čarovnic v dvorcu Rakičan (foto: Dvorec Rakičan)
Ples čarovnic v dvorcu Rakičan (foto: Dvorec Rakičan)

Ljubitelji noči čarovnic vedo, da je najboljši ples prav na dvorcu Rakičan, katerega zdaj že tradicionalno vsako leto konec meseca oktobra oblegajo čarovnice. Tako kot vsako leto bo tudi letos poskrbljeno za zabavo za najmlajše in odrasle – otroci bodo tako letos uživali v izjemno bogatem dnevnem programu, ki vključuje številne delavnice, čarovniško obarvane prireditve in podobno, starejši pa bodo lahko tri dni plesali na zvoke znanih glasbenih imen.

26. oktobra boste tako že ob 19.00 prisluhnili imenom, kot so Massimo, Nipke in Noctiferia, 27. oktober ob 13.00 je rezerviran za hrvaško zvezdo Gibonnija in številna druga imena iz sveta glasbe, 30. oktober pa za zvoke Allena Farbena, Challeta Salleta, Luka Basija in drugih.

Vstopnice si lahko priskrbite na mestu dogodka, če pa jih želite kupiti vnaprej, je to mogoče le v kavarni dvorca Rakičan.

Kdaj? 26., 27. in 30. 10. 2019
Kje? Dvorec Rakičan, Murska Sobota
Več informacij: ris-dr.si

Noč čarovnic 2019, Ptuj

Noč čarovnic Ptuj (foto: IG @Big Foot Mama)
Noč čarovnic Ptuj (foto: IG @Big Foot Mama)

Ptuj je sicer priljubljeno festivalsko mesto, ki je v svetu znano po svojih kurentih, zato ni niti nenavadno, da ga bodo obiskale tudi čarovnice. Kot napovedujejo: v prireditveno dvorano Q-Center Ptuj prihaja največja in najstrašnejša “halloween” zabava na Ptuju in širši okolici!

Zamaskiranje žurerje bodo na ptujski noči čarovnic zabavi Poskočni muzikanti, Big Foot Mama, Infected in DJ. Vstop bo dovoljen vsem starejšim od 16. leta, mlajši pa bodo lahko uživali v zvokih glasbe le v spremstvu staršev.

Karte lahko kupite v predprodaji do 27. 10. za 7 evrov TUKAJ, sicer so slednje dostopne tudi na prodajnih mestih Trafika 3DVA in bencinski črpalki OMV.

Kdaj? 31. 10. 2019 ob 21.00
Kje? Prireditvena dvorana Q-Center Ptuj, Ptuj
Več informacij: olaii.com

Noč čarovnic Rovi pod starim Kranjem 2019, Kranj

Noč čarovnic Rovi pod starim Kranjem (foto: visitkranj.com)
Noč čarovnic Rovi pod starim Kranjem (foto: visitkranj.com)

Zadnje oktobrske dni bodo otroci in odrasli v okviru noči čarovnic v Rovih pod starim Kranjem preizkušali svoje meje in svoj pogum – med 25. in 31. oktobrom bodo namreč obiskovalci lahko del strašljivega sveta, polnega temačnosti, čaranja, čarovniških podvigov, premagovanja strahu in še marsičesa.

Precej grozljivejšo podobo bodo rovi dobili 31. oktobra ob 18.00, ko bodo vanje smeli vstopiti le odrasli. Temne postave izza vogalov že prežijo na vas. Si upate?

Cene vstopnic so 6 evrov za otroke in 10 evrov za odrasle, kupite pa jih lahko TUKAJ.

Kdaj? od 25. 10. do 31. 10. 2019
Kje? Rovi pod starim Kranjem
Več informacij: visitkranj.com

Noč čarovnic na gradu Bogenšperk 2019, Šmartno pri Litiji

Noč čarovnic na gradu Bogenšperk
Noč čarovnic na gradu Bogenšperk

Tudi letos bodo zadnji oktobrski dan na grad Bogenšperk priletele čarovnice, vsi ljubitelji čarovniških skrivnosti in mistike pa bodo uživali v aktivnostih – na začaranem gradu bodo iskali skriti zaklad, se prebijali po poteh strašnega labirinta, ustvarjali čarovniške izdelke, izrezovali buče, si ogledali gledališke predstave, poslušali pravljice v grajskih »bralnicah« in se sprehodili skozi začarano tržnico.

Začaran grad bo ponujal pester dnevni program vse do 18. ure, vse prave čarovnice in čarovniki pa bodo po šesti uživali na grajskem halloween party-u, kjer se bodo mešali čarovniški koktejli in začarani napoji. Vstopnine po 18. uri ni.

Vstopnice, ki stanejo 4 evre, so že v predprodaji na gradu Bogenšperk, okrepčevalnici Kuhla in Turistično informacijskem centru Šmartno pri Litiji (TIC).

Kdaj? 31. 10. 2019 od 14.00 do 23.30
Kje? Grad Bogenšperk
Več informacij: facebook.com

Noč čarovnic na Blejskem gradu 2019, Bled

Noč čarovnic na Blejskem gradu
Noč čarovnic na Blejskem gradu

Blejski grad se bo tudi letos za en dan prelevil v dvorec gnusa, strahu in trepeta. V torek dopoldan, okrog 11. ure, bodo vsi pogumni otroci do osmega leta skupaj s svojimi starši raziskovali začarani grad, nato pa se bodo neustrašno podali v dogodivščino. Prireditev bo trajala do 13. ure, ko bodo na vrsto za čarovniško popotovanje prišli malo starejši otroci in odrasli.

Če vas zanima, kako strašna je lahko tema in kakšno moč imajo duhovi, ki še vedno tavajo znotraj obzidja gradu, se oglasite na Blejskem gradu, kjer dobite namig, kako jih prelisičiti.

Cena vstopnice za Noč čarovnic je plačilo vstopnine na grad.

Kdaj? 31. 10. 2019
Kje? Blejski grad, Bled
Več informacij: facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!