Katerim partnerjem lahko zaupate in s kom morate biti ves čas previdni: bik je zvest do groba, dvojčka vedno v skušnjavi!

Foto: IG loveandwildhearts
Zadnjič posodobljeno: :

Vsak, ki ga je ljubljena oseba že prevarala, iz prve roke ve, kako je to boleče, in najmanj, kar si želi, je, da spet preživlja enako kalvarijo. Astrologi so tako odkrili vzorec, ki temelji na osebnih lastnostih astroloških znakov.

Nekateri znaki svoje partnerje varajo veliko pogosteje kot drugi, poleg tega pa ima vsak od njih za to svoje razloge.

Predstavili vam bomo nekaj “kozmičnih dokazov” astrologov, ki vam bodo pomagali ugotoviti, kaj lahko pričakujete od svojega partnerja.

Oven

Možnost prevare je pri ovnu 50/50. Po eni strani ne mečejo besed v veter in vedno izpolnijo obljubo. Po drugi strani pa zlahka tvegajo in se lotijo novih podvigov iz čistega dolgčasa. Če vas oven vara, potem najverjetneje v odnosu ni bilo dovolj čustev in dinamike – seveda v njegovih očeh. So zelo aktivni in če partner ne zmore njihovega ritma, brez težav nadaljujejo naprej – brez partnerja. Poleg tega imajo ovni močan ego, ki zahteva nenehno pozornost.

Bik

Eden najbolj zvestih spremljevalcev v življenju! Če imate ob sebi takega moškega, je to pogosto za vedno. Resnično verjamejo v “ljubezen do groba” in “zakonske zaobljube”. Edini razlog, zakaj lahko vara, je, če nenadoma resno sumi, da tudi partner vara. Šlo bo za nekakšno maščevanje ali maščevalno dejanje, česar si v drugih okoliščinah ne bi upal. Bik na fizični in čustveni ravni pokaže, kako zelo mu je mar za zvestobo zato o tem ne morete dvomiti.

Dvojčka

Imejte odprte oči – ti partnerji so zelo nestabilni in zelo modri. Nenehno jih mika varanje. Predstavniki tega znaka pogosto potrebujejo “intelektualno stimulacijo” in pričakujejo, da bo v pogovor vedno zanimiv. V večini primerov potrebujejo flirtanje prek spletnih strani za zmenke, prek družabnih omrežij in e-pošte, vendar se iz virtualnega prostora le redko premaknejo v resničnost. Redno spodbujate zanimanje dvojčkov in lahko ste prepričani, da ne bodo skakali čez plot.

Rak

Razloga za nezvestobo sta pri raku iskanje napak in sanjarjenje. Pogosto ne vedo, kaj si v resnici želijo od življenja, zahtevajo pa neskončno pozornost. Raki so izjemno negotovi in včasih je varanje njihov obupni način za dvig samozavesti. Poleg tega jim uspe kriviti partnerja in krivde ne priznajo.

Lev

Samozavestni levi so na prvi pogled videti kot alfa osebe, ki so pripravljene zamenjati partnerja kot spodnjice. V resnici to ni res. Res so “na tekočem” s privlačnim videzom nasprotnega spola, a so istočasno partnerju neskončno zvesti. Zaradi te lastnosti so levi zelo zanesljivi partnerji. Z enim opozorilom! V nobenem primeru ne smete biti boljši, bogatejši, uspešnejši ali bolj nadarjeni od njih.

Devica

Oddahnite si – zagotovo jim lahko zaupate. Odlikuje jih namreč zapletena želja po samoti, meditaciji in stalnem, dokaj običajnem življenju. Druga značilnost znaka je velika izbirčnost glede možnih novih partnerjev.

Tehtnica

Tehtnica je uravnoteženo in povsem pošteno nebesno znamenje. Tehtnica je stabilna, obveznosti jemlje resno, zato običajno ne gre v prevaro. Po drugi strani pa ima rada spogledovanje, zato jo lahko (tudi nenamerno) vleče v situacijo, ko gre flirt predaleč. Tehtnica ne zna skriti svojih čustev, zato vam bo, bodite prepričani, vse priznala.

Škorpijon

Eden najbolj strastnih, a povsem nezanesljivih ljubimcev, še posebej takrat, ko nezvestoba izhaja izključno iz fizioloških potreb. Zato je eden najboljših načinov, da škorpijona “privežete” nase, strast.

Strelec

Tako kot oven in lev tudi ognjeni strelec nenehno potrebuje akcijo in pustolovščino. Če delite pustolovski duh strelca in mu ne omejujete preveč svobode, je lahko zelo zanesljiv partner. Pripravljen vam je posvetiti vso svojo pozornost, istočasno pa tudi trdno verjame v ljubezen.

Kozorog

Kozorogu je mogoče 100-odstotno zaupati! Miren in zbran kozorog je discipliniran, tudi ko gre za veliko skušnjavo se pravočasno ustavi. Od svojega partnerja zahtevajo spoštovanje in občudovanje, nenehno bi se morali počutiti kot posebni in neverjetni.

Vodnar

Njihove želje se hitro spremenijo – nikoli ne veste, kaj lahko pričakujete od vodnarja v naslednji sekundi. Poleg tega lahko vodnarja zelo hitro zanese. Lahko se poda na ljubezensko pustolovščino in sam sebi govori, da gre zgolj za naključje.

Ribi

Sanjaški vodni znak ima živo domišljijo. Je dokaj zvest partner, ki ne skopari z darili in nenehno išče načine, kako vas prijetno presenetiti. Edino, kar lahko prekine njegovo zvestobo, je, da se mu zdi partnersko življenje dolgočasno. In če se na obzorju pojavi nenadna ljubezenska priložnost (verjemite, znajo pritegniti romanco), lahko podležejo njenemu vplivu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!