fbpx

Kdaj je Amazon Prime Day 2021: največja razprodaja in popusti za 2 milijona izdelkov!

Amazon Prime Day 2021 - največja razprodaja vseh časov!

Foto: John Schnobrich

Amazon Prime Day 2021 bo izjemen, saj bo na voljo več kot 2 milijona izdelkov po posebno znižanih cenah. Pri Amazonu obljubljajo, da takšne razprodaje izdelkov še nismo doživeli. Ter, da bodo podrti vsi dosedanji rekordi.

Amazon Prime Day je dvodnevni maloprodajni praznik s prodajo pod posebnimi pogoji in popusti, ki je ekskluzivna za člane Amazon Prime. Za koriščenje posebnih popustov na ta dan se moraš včlaniti in postati Amazon Prime naročnik, a možno je tudi 30 dnevno brezplačno članstvo. Prvič so pri Amazonu nakupovalni praznik uvedli julija 2015, kot poseben način praznovanja 20. obletnice Amazona. Takrat je Amazon za 24 ur na svoji spletni strani znižal ceno več sto izdelkov. Dogodek je bil hit in od takrat je Amazon Prime Day prerasel v največji dan popustov na svetu z več kot 2 milijona izdelkov v ponudbi. Med njimi seveda tudi največje blagovne znamke.

Kje so največji popusti! Že dolgo velja, da v kolikor ste v lovu za ugodno priložnostjo nakupa – nakup izdelka po najnižji možni ceni, potem je Amazon Prime Day – tisti dan v letu oziroma tistih 48 ur, ko boste želeni izdelek dobili z najvišjim popustom.

Kdaj je Amazon Prime Day 2021

Odštevanje do Amazon Prime Day 2021 je tu. Vas pa sigurno zanima, kdaj se bo zgodil? Pripravite se in se takoj prijavite ter pričakujte najvišje popuste v zgodovini za vse največje in najbolj popularne blagovne znamke.

Torej Amazon prime day 2021 se letos začne v ponedeljek 21. junija in traja 48 ur – torej tudi v torek 22. julija. Prvič dogodek poteka v meseci juniju, saj je bilo v navadi, da je Amazon Prime Day potekal julija. Letos Amazon obljublja več kot 2 milijona ponudb za Prime Day po vsem svetu z največjimi možnimi popusti!

Kje bo za Slovence najugodneje nakupovanje z velikimi popusti na Amazon Prime Day 2021?!

Slovenci najpogosteje kupujemo na nemškem Amazon.de, ki je odlično preveden tudi v angleški jezik, tako da z razumevanjem ne bo težav. Seveda pa lahko uporabljate tudi španskega, italijanskega ali francoskega. Vendar v skladu z našimi izkušnjami vseeno priporočamo nemški amazon.de. Tu so dobave praktično ekspresne, naročeno pa bo pri vas glede na način pošiljanja lahko že v 24 urah.

Kako do izdelkov brez DDV, na Amazon Prime Day 2021?

Slovenska podjetja oziroma pravne osebe in zasebniki lahko na Amazon Prime Day, poleg izjemnih popustov, kupujejo tudi brez DDV, če so davčni zavezanci. Vse kar je potrebno storiti je, da vaše podjetje vpišete v Amazon Business. Za kar potrebujete le davčno številko. Amazon nato samostojno preveri ali je vaše podjetje zavezanec za DDV in vam prodajno ceno nato obračunava brez DDV. Torej ob nakupu plačate 22% manj! Amazon takšno poslovanje odobri v nekaj minutah!

Nakupi brez DDV na Amazon za slovenska podjetja

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Kje lahko najdem popuste za Amazon Prime Day 2021 in kakšni so ti popusti?

Popusti so zagotovo ena najboljših zadev pri Amazon Prime, ne samo na ta posebni dan, ampak tudi na splošno. Ne pozabite, da vas pravzaprav vsak dan čakajo posebne ponudbe: dnevne ponudbe, “lightning” ponudbe, spremljate lahko tudi, kaj šele prihaja na popuste. Določene ponudbe pa vidijo le uporabniki registrirani na Amazon Prime.

Popuste boš za Amazon Prime Day 2021 našel na posebni strani na Amazonu. In kaj vse bo znižano? Dodatki za dom in elektronske naprave (videoigre, droni, kamere, pametni dom, slušalke, izdelki Apple …) bodo znižane vsaj za med 20 in 40 %, 20 in 60 % bodo znižana tudi ličila, hrana za hišne ljubljenčke, manjši izdelki za dom, izdelki za dojenčke, itd., moda pa bo znižana za kar od 40 do 80 %. Obetajo se tudi popusti za igrače, sete DNK-testov, izdelke za kampiranje in dodatke za avtomobile.

Najlepše pri vsem pa je, da so na razprodaji tudi najnovejši in najbolj aktualni izdelki! Tudi najbolj znanih blagovnih znamk, kot sta Apple, Samsung, Philips, LG.

Lepe popuste za Amazon Prime Day 2020 dobijo tudi izdelki Apple.

Kako lahko kupujem na Amazonu za Prime Day 2021?

Amazon Prime Day je na voljo le za člane “šoping kluba” Amazon Prime! Če to še niste, lahko zdaj takoj začnete z brezplačno 30-dnevno preizkusno različico, kjer lahko uživate enake ugodnosti, kot vsi tisti, ki za članstvo že plačujejo!

Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici.

Dodatne Informacije

amazon.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!