fbpx
Foto: Hotel Piran

5 najlepših slovenskih krajev za poročno slavje

Poletje je čas morja, počitnic, druženja. Poletje je tudi čas poročnih slavij pod zvezdnatim nebom in plesnih gibov vse do jutra. Prav zato smo izbrskali nekaj najbolj priljubljenih krajev za »skok v zakonski jarem«, vse od spomenikov zgodovinske vrednosti do širnih zelenih posestev.

Grad Otočec

Izreči čarobni da, medtem ko se v ozadju bohoti veličastna kulisa čudovitega gradu Otočec in okoliške narave, je želja mnogih. Grajski ambient je kot nalašč za romantične poroke, v Gradu pa ponujajo celovito ponudbo za mladoporočence, od grajskega poročnega protokola do nepozabnih kulinaričnih mojstrovin.

Posestvo Pule

Na Posestvu Pule zagotavljajo, da bodo storili vse za popoln poročni dan, ki vam bo ostal v najlepšem spominu vse življenje. Poroko tako povsem prilagodijo željam mladega para, tako so uredili tudi poročno zgodbo s tematiko Malega princa. Prisegajo na poroke na prostem, a tudi v primeru dežja poskrbijo, da bo ta dan nepozaben in čudovit.

Bled Rose Hotel

Priljubljeni hotel ob obali blejskega jezera si prizadeva postati sinonim za poroke daleč naokrog. Zaobljube lahko izrečeta v parku pod hotelom ali v elegantni dvorani, ki se ozira proti jezeru. Med vaših fotografiranjem bodo svatje razvajali brbončice ob manjši pogostitvi, poročno slavje pa se nadaljuje v hotelski banketni dvorani. Za brezhibno ponudbo, mladoporočencema podarijo razkošen poročni zajtrk v dobi in darilo.

Lavender Hill Eco Resort

Čarobna poročna lokacija, kot nalašč za poročno pravljico v objemu narave. Tudi tu so odprti za zahteve posamičnega para, saj si prizadevajo, da bi poročni dan vsem ostal v lepem in nepozabnem spominu. Sprejem poteka pred mogočnim skednjem, v okusno opremljeni notranjosti pa je prostor za 120 povabljencev in čudovita kulisa za poročno slavje. Pravljični da izrečeta na ljubkem gričku nad posestvom, bogata narava po kateri slovi resort pa je kot nalašč za čudovite poročne fotografije.

Hotel Piran

Le kaj je lepšega od čudovite morske poroke? Na strehi Hotela Piran lahko izrečete zaobljube ob šumenju morja in pogledu na Piranski zaliv. Prav posebno vzdušje je na terasi ob sončnem zahodu, ko se prostor obarva v čudovite odtenke, ki ostanejo vtisnjeni tudi v poročne fotografije. Hotel Piran je primeren za poroke do sedemdeset oseb.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.