Kdor ima to krvno skupino, ima posebno moč

Nekaj najbolj izrazitih lastnosti ljudi s to krvno skupino so: proaktivnost, energičnost in sposobnost doseganja visoke koncentracije. Ali ste tudi vi med njimi?

Krvna skupina 0 naj bi bila prvotna krvna skupina naših prednikov, ki so bili iznajdljivi predatorji. Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi. Kot smo že omenili imajo kar nekaj pozitivnih lastnostih, njihova šibka točka pa je stres.

Negativne lastnosti:

Kot smo že omenili, imajo osebe s krvno skupino 0, kar nekaj pozitivnih lastnostih, njihova šibka točka pa je stres. Pod pritiskom se oseba s to krvno skupino zlomi, zato takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno, so jezne in postanejo hiperaktivne. Njihova slaba točka je tudi hrana in manko telovadbe, zaradi česar naj bi bili bolj nagnjeni k pridobivanju teže.

Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.
Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.

Pozitivne lastnosti:

Morda niste vedeli, a na Japonskem vas lahko na razgovoru za delo vprašajo, katera krvna skupina ste. Za krvno skupino 0 je znano, da so osebe odgovorne, organizirane in praktične. Imajo dober občutek za prostor in orientacijo ter znajo logično razmišljati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Japonski trik za zavijanje daril si je ogledalo več kot 11 milijonov ljudi: to je najpomembnejši korak!