Kdor ima to krvno skupino, ima posebno moč

Nekaj najbolj izrazitih lastnosti ljudi s to krvno skupino so: proaktivnost, energičnost in sposobnost doseganja visoke koncentracije. Ali ste tudi vi med njimi?

Krvna skupina 0 naj bi bila prvotna krvna skupina naših prednikov, ki so bili iznajdljivi predatorji. Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi. Kot smo že omenili imajo kar nekaj pozitivnih lastnostih, njihova šibka točka pa je stres.

Negativne lastnosti:

Kot smo že omenili, imajo osebe s krvno skupino 0, kar nekaj pozitivnih lastnostih, njihova šibka točka pa je stres. Pod pritiskom se oseba s to krvno skupino zlomi, zato takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno, so jezne in postanejo hiperaktivne. Njihova slaba točka je tudi hrana in manko telovadbe, zaradi česar naj bi bili bolj nagnjeni k pridobivanju teže.

Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.
Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.

Pozitivne lastnosti:

Morda niste vedeli, a na Japonskem vas lahko na razgovoru za delo vprašajo, katera krvna skupina ste. Za krvno skupino 0 je znano, da so osebe odgovorne, organizirane in praktične. Imajo dober občutek za prostor in orientacijo ter znajo logično razmišljati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!