fbpx

Ken Block v družbi Matt LeBlanca driftal sredi Londona

Driftanje po Londonu s Kevinom Blockom in Mattom LeBlancom

Ken Block, ki ga poznamo po dirkaških videih Gymkhana, je tokrat obiskal London in na ogled mesta v svojem 845-konjski zverini Hoonicorn Mustang popeljal Matta LeBlanca, voditelja oddaje Top Gear. Ta pričakovano ni imel kaj dosti od ogleda.

Pred nekaj meseci se je pri Mattu LeBlancu, voditelju oddaje Top Gear po odhodu trojice James May, Richard Hammond in Jeremy Clarkson, oglasil Ken Block, poklicni dirkač, ki je vozil tudi v svetovnem prvenstvu WRC, sicer pa zvezda dirkaških videov Gymkhana.

Ken Block je tokrat v družbi Matta LeBlanca kuril gume v Londonu.
Ken Block je tokrat v družbi Matta LeBlanca kuril gume v Londonu.

Ta je nekdanjega ‘Prijatelja’ v svojem ‘uničevalcu pnevmatik’ Mustangu Hoonicorn odpeljal na ogled mesta, a glede na sloves, ki ga ima Američan, LeBlanc pričakovano na koncu ni mogel biti ravno zadovoljen z njegovo turistično storitvijo. Nenazadnje so bile vse londonske znamenitosti, če mu je katero sploh uspelo identificirati, zamegljene bodisi zaradi visoke hitrosti vožnje bodisi zaradi kurjenja gum.

PREBERITE ŠE: Gymkhana 8 Ken Block se tokrat podi po Dubaju

Veličasten prihod v britansko prestolnico.
Veličasten prihod v britansko prestolnico.

Čeprav je posnetek nastal že marca, pa so ustvarjalci serije Top Gear šele te dni objavili daljšo različico driftanja Kevina Blocka z Mattom LeBlancom po ulicah angleške prestolnice. In če je bil prvi zadolžen za dirkaški del, je drugi pričakovano poskrbel za komične vložke. Oba sta bila nalogi dorasla. ”Saj se mi nikamor ne mudi,” pripomni LeBlanc, Block pa se mu zgolj nasmehne.

Galerija – ”Gymkhana” sredi Londona:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!