fbpx

Keychron K3: prva mehanska brezžična tipkovnica na svetu, ki deluje po sistemu “hot-swap”

Ko gre za opremo, ki jo uporabljamo vsak dan, je modularnost še kako priročna lastnost. In medtem, ko nam večina proizvajalcev daje iluzijo izbire, pa nas Keychron pononvo navdušuje z edinstvenim kosom računalniške opreme, ki nas ne bo razočaral, ko pride do vestranske uporabe. Njihov zadnji projekt - tanka mehanska tipkovnica, ki sliši na ime K3 - je dokaz!

Keychron K3 je prva mehanska brezžična tipkovnica na svetu, ki deluje po sistemu “hot-swap” (zamenjava med delovanjem). Kot taka je namenjena oziroma predstavljena kot standard za periferne naprave. Ne glede na to, ali ste “gejmer”, pisarniški delavec ali oboje, boste K3 lahko uporabljali na različne načine, zahvaljujoč zamenljivim optičnim/mehanskim stikalom Gateron, brezžični povezavi Bluetooth 5.1 in prilagodljivim tipkam, odvisno seveda od tega, za kaj jih boste uporabljali.

Keychron K3
Keychron K3

Patentirana stikala so med drugim za kar 40 odstotkov “vitkejša” od tistih, ki jih najdemo na večini tipkovnic danes. Rezultat je manjša, lažja, hitrejša in na otip boljša tipkovnica. Za več informacij obiščite uradno spletno stran proizvajalca in se naročite na novice, da boste obveščeni o lansiranju tipkovnice.

Keychron K3
Keychron K3

Dodatne Informacije

Več informacij:
keychron.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!