Klassen x Dynamiq GTM 90: elegantna jahta, ki te popelje naravnost v poletje

Klassen x Dynamiq GTM 90
Zadnjič posodobljeno: :

Ko gre za razkošne jahte in navtične platforme, Dynamiqov majhen, a cenjen inventar, vedno znova navduši vse pomorščake in tiste po duši, pa tudi ljubitelje elegance in nezamenljivega dizajna! Če ste čakali na nekaj sijanega, vas bo vrhunska jahta GTM 90, ki so jo ustvarili skupaj z enim izmed najpomembnejših nemškim predelovalcev avtomobilov Klassen, resnično osupnila.

Sodelovanja Klassna in Dynamiqa je tako pripeljalo do popolnoma aluminijaste 27,5-metrske jahte GTM 90, za učinkovit bočni zgib (ang. hard chine) na trupu, ki zagotavlja dodatno varnost posadke, pa so poskrbeli pri nizozemskih navtičnih arhitektih Van Oossanen. Da se jahta premika v pravi smeri, poskrbijo trije zmogljivi motorji Volvo Penta IPS 1350, s čimer bo GMT 90 dosegla hitrost 30 vozlov, v načinu križarjenja pa prevozila dobrih 1.400 kilometrov.

Klassen x Dynamiq GTM 90
Klassen x Dynamiq GTM 90

Znotraj vas čaka dobro opremljen salon in bar/ladijska kuhinja s pogledom na jahtin “beach club”, opremljen z zložljivimi pregradami in drsnimi steklenimi vrati, ki lahko goste izpostavijo sončnim žarkom ali pa varujejo pred sunki vetra. V spodnjem delu boste našli štiri kabine za goste in razkošno glavno spalnico, ki jo med drugim dopolnjujejo izvrstni oniks ter pohištvo iz kolekcije Bentley Home.

Klassen x Dynamiq GTM 90
Klassen x Dynamiq GTM 90

Na spletni strani Dynamiqa si lahko jahto sestavite sami (izberete zunanjost, notranjost, dodate pakete za večjo udobje, itd.), in seveda si lahko tudi predstavljate, da takšno razkošje ne bo poceni. Za osnovni model jahte bo treba odšteti 7.500.000 evrov, prvi kupci pa jo bodo dobili oktobra 2021.

Galerija: Klassen x Dynamiq GTM 90

Dodatne Informacije

Več informacij:
bedynamiq.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi GMC Hummer EV – Godzilla se vrača