fbpx

Vlagaj vase, ker je to morda edina zveza, ki ti je v življenju zagotovljena!

To je edina prava "naložba", ki se ti v življenju obrestuje!

Nikoli ne nehaj vlagati vase, ne glede s kom si, koliko si ljubljen ali koliko si dosegel. Ne zaviraj svojih potreb ali želja, ker se bojiš, kako te bodo ljudje dojemali ali kako te bodo presojali. Potrudi se, da boš vedno “dovolj zase”, ne da bi potreboval potrjevanje drugih, ne da bi potreboval njihove trepljanje po ramenih! Najprej moraš biti TI motivacija zase, šele na to te lahko motivirajo drugi. Včasih v drugih preprosto ne boš našel podpore, ki jo iščeš, vedno, prav vedno, pa jo boš našel v sebi!

Nikoli se ne pozabi zaščiti pred tistimi, ki te želijo zrušiti, te prizadeti, ti dati občutek, da nisi dovolj dober. Vedno se zaščiti pred tistimi, ki podcenjujejo vse, kar počneš: tvoje delo, talent, strast, hobije. Ne dovoli, da njihova mnenja zasedejo preveč prostora v tvoji glavi in da je njihov pogled nate tvoje ogledalo! Zaščiti se pred tistimi, ki niso niti enega dne preživeli v tvoji koži, pa vseeno čutijo, da imajo pravico, da ti povedo, kaj moraš delati in česa ne smeš. Začiti se pred tistimi, ki se pretvarjajo, da jih skrbi zate, v resnici pa ne vedo, kaj te osrečuje. Pred tistimi, ki te poskušajo zasenčiti vsakič, ko resnično zasiješ.

Najprej moraš biti TI motivacija zase, šele na to te lahko motivirajo drugi.
Najprej moraš biti TI motivacija zase, šele na to te lahko motivirajo drugi.

Nikoli ne prenehaj verjeti v ljubezen, a se nauči biti zadovoljen s tem, da si sam. Ne poskušaj se ustaliti samo zato, ker tiktaka tvoja biološka ura. Ne ostani predolgo z nekom, ki te ne ceni in ne spoštuje. Odidi, ko vidiš vzorec, ki se ne spreminja. Odidi od nekoga, ki iz tebe potegne le najslabše, saj bi morala ljubezen iz tebe izvabiti le najboljše.

Nikoli ne prenehaj vlagati vase, ne glede na to, kako zaseden ali preobremenjen si. Iskreno povedano imaš na koncu dneva le sebe! Težko je namreč predvideti, kam bo življenje odpeljalo tiste, ki jih ljubiš. Morda se bodo nenadoma odločili, da gredo za drugimi stvarmi ali pa se bodo preselili drugam. Ljudje bodo namreč vedno sledili tistemu, kar jih osrečuje, vedno bodo naredili tisto, kar je za njih najbolje, in na to bi moral biti vedno pripravljen. Pripravljen na trenutke, ko boš sam, na trenutke, ko boš imel občutek, da nimaš prav nikogar ob sebi, da nihče ni na tvoji strani. Pripravi se na trenutke, ko boš potreboval vso svojo moč in trdoživost, in nihče drug ti ne more dati tega!

Vlagaj vase, ker je vredno vsega časa, denarja in truda na tem svetu. Vlagaj vase, ker je to morda edina zveza, ki ti je v življenju zagotovljena. Donosnost te naložbe pa se ti bo VEDNO OBRESTOVALA!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.