fbpx

Kmalu bo na voljo avtomat za Nutello, ki bo samodejno pripravil kremaste jedi

Kmalu bo na voljo Nutella avtomat, ki bo samodejno pripravil kremaste jedi.

Japonska je v pravem smislu besede dežela prihodnosti. Stvari, ki jim pridejo na misel, zelo hitro postanejo del naše stvarnosti. Tudi če je to gromozanski Nutellin avtomat, ki vam samodejno pripravi kremaste zajtrke. Nutella na žlici bo kmalu le še sladek spomin.

Ni skrivnost, da imajo Azijci radi igranje v vseh možnih oblikah. In avtomati so pri njih resnično priljubljena reč. Če imate radi Nutello, goro lešnikov in reko čokolade, je to potem zadetek v pravo tarčo – družba Ferrero bo za nekaj časa postavila Nutella Morning Slot, avtomat, ki lahko samodejno pripravi 20 različnih zajtrkov. Seveda v Nutellinem slogu.

View this post on Instagram

\フォロー&いいねキャンペーン/ グランフロント大阪で11/23〜25まで無料試食イベントを開催決定!@Nutella.japanをフォロー&この投稿へいいねしてくれた方から抽選で50名様にヌテラ 200g×3本プレゼント♪12/7まで♡ イベント会場では、楽しい朝食チケットがもらえる特大の #ヌテラスロット が登場!遊びに来てね! #ヌテラ #食パン #食パンアート #グランフロント大阪 #クリスマスプレゼント #ココア入りヘーゼルナッツスプレッド #おでかけ #3連休 #いちご #さくらんぼ #ブルーベリー #朝食

A post shared by Nutella Japan (@nutella.japan) on

Tisto, kar Nutellin avtomat ločuje od drugih, je to, da boste vedno nekaj dobili v zameno. Igrate se, a nikoli ne izgubite. Velika mašina bo pripravila 20 različic toasta z Nutello – na voljo bodo različne vrste kruha in številni dodatki, kot so jagode, češnje, oreščki, borovnice, banane, pistacije, kokos in še več. Bistveno je, da igralec nima nadzora nad končnim izdelkom.

20 različnih jedi z Nutello.
20 različnih jedi z Nutello.

Avtomat bo na voljo od 23. do 25. novembra na Japonskem v Osaki. Cilj družbe Ferrero pa je odkriti nove aromatične kombinacije, v katerih lahko ljubitelji Nutelle še bolj uživajo.

Raj na zemlji, ki si ga tudi mi želimo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!