fbpx

Ko boš srečal pravo osebo, boš spoznal, kako enostavno je lahko vse skupaj!

"S pravo osebo niso potrebne besede, da bi si zaupali." - Horst W. Geissler

Ko končno srečaš pravo osebo, imaš v njo nekakšno neznano zaupanje. Samo pogledaš jo in že veš, da sta si usojena. V preteklosti si poznal le nekakšne zamegljene odnose in zmedo. Igrice in mešane signale. Toda nenadoma vse to izgine.

Ko srečaš pravo osebo, občutiš gotovost. Pa ne samo v sebi in pri svoji presoji, ampak tudi v njih in v tem kaj počnejo, da se ob njih počutiš ljubljeno in varno. V preteklosti si se počutil, kakor da ves čas hodiš po jajcih. Bil si previden, strah te je bilo, da bi prvi napačen korak končal odnos, ali da bi te oseba zaradi majhne napake zapustila. Naenkrat je videti, da ti ni potrebno več skrbeti glede tega, ker te ta oseba sprejema v vseh oblikah.

Ko končno srečaš pravo osebo, spoznaš, da dom nikoli ni bil kraj, ampak je stanje duše. To je oseba, ki ti je dala razlog, da ostaneš. Ona je tvoj dom. V preteklosti so te besede, kraji, dogodki spominjali na obžalovanje, toda sedaj je ta oseba spremenila vse in preoblikovala vse te kraje in besede v nekaj lepega.

Ko srečaš pravo osebo, občutiš gotovost.
Ko srečaš pravo osebo, občutiš gotovost.

Ko srečaš pravo osebo nenadoma ugotoviš, da ne prebivaš več v preteklosti. Ne dovoliš ji, da te preganja, ampak se raje veseliš prihodnosti. V očeh drugega vidiš mirnost, ki je nikoli prej nisi poznal. V preteklosti si razmerja sprejemal iz dneva v dan, s strahom, da se lahko vsak trenutek končajo. Nenadoma ti ta oseba pokaže, kakšno mora biti pravo partnerstvo.

Ko končno srečaš pravo osebo, te bo seznanila s svojo družino in prijatelji. Želi, da vedo, kdo je oseba, ki ji je zamajala tla pod nogami in v katero so je zaljubila. Nenadoma ti ta oseba pokaže, kaj pomeni, ko z nekom vidiš prihodnost.

Ko končno srečaš pravo osebo, boš ob sebi imel nekoga, ki ga skrbi zate, kakor skrbi tebe za njih. V preteklosti si iskal nekoga v upanju, da boš spoznal osebo, ki ti bo čustva vračala na enak način.

Nenadoma je ta oseba primer vsega, kar si si kdajkoli želel, kar si sanjal. Želi si biti nekdo, ki te ljubi z vsem svojim srcem. Tisti, ki ti da razlog, da si boš želel ostati z njim za vedno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!