Ko je navdih pri oblikovanju Wes Anderson

Med tiste, ki obožujejo Wesa Andersona in njegove filmske stvaritve ter komaj čakajo na ogled njegove zadnje filmske poslastice Budapest Hotel, je vsekakor tudi modna oblikovalka Orla Kiely.

Orlo Kiely je pri oblikovanju najnovejše spomladanske kolekcije navdihnil filmski svet, saj ob pogledu na dekliške retro kroje in modne dodatke, med katerimi je obvezen tudi analogni fotoaparat, pomislimo na Moonrise Kingdom, zasanjan film Wesa Andersona. Ker obožujemo Wesove filme in še posebej njegove mojstrsko zamišljene karakterje, ki niso nikoli dolgočasni, nam je srce zaigralo tudi ob pogledu na Orlino linijo pomladnih oblačil.

Predstavitev najnovejšega filma Wesa Andersona Grand Budapest hotel si lahko ogledate tukaj.

Prikupne obleke, srajce, kratke hlače, suknjiči, baretke, bele nogavičke in odprti čevlji nas namreč spominjajo na zabrisane fotografije iz otroštva naših staršev. Orla Kiely je v svoje oblikovanje vsekakor uspešno vnesla Wesov šarm in navdušila s svojo prikupno, s safari slogom navdihnjeno kolekcijo, ki je kot nalašč za druženje na poletnem pikniku.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!